Home DON'T MISS Τρομαγμένοι οι Βέλγοι διεθνείς μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

Τρομαγμένοι οι Βέλγοι διεθνείς μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

hz


Τα διαδοχικά τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες από το πρωί της Τρίτης (στο αεροδρόμιο Zavantem αλλά και στε σταθμούς Μετρό της βελγικής πρωτεύουσας) έχουν συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη και όπως ήταν λογικό το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η βελγική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναβλήθηκε η προπόνηση της εθνικής ομάδας που ήταν προγραμματισμένη για τις 16:30 (τοπική ώρα) στο “Stade Roi Baudouin”, που θα ήταν η πρώτη για τους παίκτες του Μαρκ Βίλμοτς ενόψει του διεθνούς φιλικού με την Πορτογαλίασ την ερχόμενη Τρίτη.

“Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι σημαντική σήμερα. Ακυρώνεται η προπόνηση”, αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της ομοσπονδίας, με τους Βέλγους διεθνείς να εκφράζουν ο ένας μετά τον άλλο τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων.

“Δεν το πιστεύω ότι διαβάζω αυτά τα πράγματα ξανά”, έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Twitter ο άσος της Τότεναμ, Γιαν Βερτόνχεν, ενώ ο Αντνάν Γιανουζάι χαρακτήρισε“τρομακτικό αυτό που συμβαίνει τώρα στις Βρυξέλλες”.

https://twitter.com/BoyataDedryck/status/712205886119350272?ref_src=twsrc%5Etfw

Σημειώνεται ότι κάποιοι Βέλγοι διεθνείς βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Zavantem, λίγες ώρες πριν την τραγωδία, φτάνοντας στις Βρυξέλλες για να ενσωματωθούν στην αποστολή ενώ αυτή τη στιγμή όλα τα μέλη της αποστολής φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Diegem, το οποίο δεν έχει ακόμα εκκενωθεί.

Όσο για την επικείμενη διεθνή φιλική αναμέτρηση με την Πορτογαλία (29/3) που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο “Stade Roi Baudouin”, αυτή τη τη στιγμή βρίσκεται “στον αέρα”.

 

Πηγή: Sport24.gr