Home TOP NEWS Κουράστηκε ο κόσμος

Κουράστηκε ο κόσμος

ag24-omonoia-aris-DS (156)


Επειδή έχουμε κουραστεί να παίρνουμε συνεχώς θέση γύρω από το χαρτοπόλεμο, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως σήμερα αποδείχθηκε άλλη μια φορά πως ορισμένα μέλη του Δ.Σ. δεν έχουν επαρκή επαφή με το κόσμο για να αντιληφθούν τα θέλω του και τις ανησυχίες του. Ο κόσμος μας είναι πανικοβλημένος γιατί δεν ξέρει τι θα του φανερώσει η επόμενη μέρα και επιβάλλεται να το αντιληφθούν όλοι.

Ο κάθε ένας δικαιούται να έχει την άποψη του και είναι σεβαστή, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με αυτήν. Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως, πρέπει να καταλάβει πως μέσα από τα λάθη, τις κόντρες και τις κακές πορείες, έχουμε μείνει λίγοι κοντά στην ομάδα, πολύ λιγότεροι από όσοι κάποτε. Ο κόσμος κουράστηκε, απομακρύνεται και τέτοιες ανακοινώσεις το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν λάδι στη φωτιά και να τον διώχνουν ακόμα πιο μακριά. Θα περιμέναμε από το Δ.Σ. να ψάξει τους τρόπους να εκτονώσει τη κρίση, να συσπειρώσει το κόσμο, όχι το αντίθετο.

Η ανακοίνωση εξ όσων καταλαβαίνουμε έρχεται σαν απάντηση σε αυτήν της ΘΥΡΑΣ 9 Λεμεσού που το πρωί καλούσε το κόσμο να πάει στη συγκέντρωση και να αλλάξει το χαρακτήρα της, κάνοντας αιτήσεις για μέλη. Άλλο όμως ένα οργανωμένο σύνολο και άλλο η διοίκηση ενός σωματείου και υπήρχαν άλλοι τρόποι να περάσει τις δικές της θέσεις. Η διοίκηση λέμε ξανά πρέπει να βρει τρόπους να εκτονώσει την κρίση όχι να την κάνει πιο έντονη.