
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας υποστήριξε ότι η Αγγλία είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2016 που θα διεξαχθεί στην Γαλλία το καλοκαίρι.
Ο Γιοακίμ Λεβ έκανε δηλώσεις εν’ όψει του φιλικού αγώνα της Γερμανίας με την Αγγλία στο Βερολίνο και στάθηκε στην καλή κατάσταση που βρίσκονται τα τρία λιοντάρια.
Ο εκλέκτορας της Νασιοναλμάνσαφτ τόνισε ότι «Θα πάρουμε μια καλή γεύση από αυτά που πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι. Η Αγγλία και η Ιταλία είναι ενδιαφέρουσες και δύο από τα φαβορί για να κατακτήσουν την διοργάνωση. Έχει ξεκινήσει η μάχη για τις θέσεις και υπάρχουν ακόμη οκτώ εβδομάδες μέχρι το τέλος».
Πηγή: sdna.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



