Home TOP NEWS Ψηφίστε τα κορυφαία γκολ της χρονιάς – 5 «πράσινες» υποψηφιότητες

Ψηφίστε τα κορυφαία γκολ της χρονιάς – 5 «πράσινες» υποψηφιότητες

Ο ΠΑ.Σ.Π βραβεύει ακόμη μια χρονιά τους σκόρερ των καλύτερων τερμάτων της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας. Ο ΠΑ.Σ.Π σε συνεργασία με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS και την ιστοσελίδα Protathlima.com πραγματοποιούν διαγωνισμό στον οποίο συμμετέχει και ο φίλαθλος κόσμος. Τριάντα γκολ από τους αγώνες της κανονικής διάρκειας, τα 26 από τον εβδομαδιαίο διαγωνισμό και ακόμη 4 που επέλεξε ο σύνδεσμος, είναι υποψήφια και εσείς θα ψηφίστε τα τρία καλύτερα. Η διαδικασία για την ανάδειξη των καλύτερων τερμάτων θα ολοκληρωθεί στις 3 Απριλίου, ενώ όσοι φίλαθλοι ψηφίσουν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δώρα.


Θυμίζουμε πως την περσινή περίοδο το βραβείο πήρε δικαιωματικά ο Γιώργος Οικονομίδης για την γκολάρα του στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο “Παπαδόπουλος”.

Πατήστε ΕΔΩ για να ψηφίστε, δικαιούστε να επιλέξετε τρία γκολ.

Από τα 30 γκολ τα πέντε πέτυχαν ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διπλή υποψηφιότητα έχει ο Σκέμπρι, για τα γκολ κόντρα σε Πάφο και Αγια Νάπα στον πρώτο και δεύτερο γύρο αντίστοιχα, ενώ από μια οι Ασσίς, Σέρινταν και Κιρμ για τα τέρματα τους με Πάφο, Άρη και ΑΕΛ αντίστοιχα στο β’ γύρο.

Πατήστε ΕΔΩ για να ψηφίσετε, δικαιούστε να επιλέξετε τρία γκολ.

Δείτε πιο κάτω των 30 γκολ και ψηφίστε:

Πατήστε ΕΔΩ για να ψηφίστε, δικαιούστε να επιλέξετε τρία γκολ.

Τα υποψήφια γκολ των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

8η αγωνιστική Αντρέ Σκέμπρι 76′ (ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος)

18η αγωνιστική Αντρέ Σκέμπρι 90’+2 (ΟΜΟΝΟΙΑ-Αγία Νάπα)

21η αγωνιστική Κίλιαν Σέρινταν 25′ (ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος)

24η αγωνιστική Νούνο Ασσίς 44′ (ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης)

26η αγωνιστική Άντραζ Κιρμ 43′ (ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ)