
Κάποτε «τρώγονταν», αλλά κατακτούσαν τίτλους… Πλέον οι σχέσεις του Σακίλ Ο’ Νιλ με τον Κόμπι Μπράιαντ είναι εξαιρετικές και μάλιστα ο παλαίμαχος σέντερ κάλεσε τον σούπερ σταρ των Λέικερς να του κάνει ένα τελευταίο… χατίρι.
«Μπορείς να μου υποσχεθείς ένα τελευταίο πράγμα; Θέλω να βάλεις 50 πόντους στο τελευταίο σου παιχνίδι. Μπορείς;», ρώτησε.
«Όχι! Σίγουρα όχι, αλλά ανυπομονώ να σε δω εκεί και να απολαύσουμε μαζί ακόμα ένα παιχνίδι», απάντησε ο 37χρονος άσος.
Πηγή: Sport-fm.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



