Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Οι κυπριακές εκλογές μόνο στην EVOBET

Οι κυπριακές εκλογές μόνο στην EVOBET


Οι 12ες  κυπριακές προεδρικές εκλογές πλησιάζουν, μία εβδομάδα μεσολαβεί μόνο για τη 17η Φεβρουαρίου! Η EVOBET δίνοντας δυναμικά  το «παρόν» σε αυτή την αναμέτρηση σου προσφέρει την δυνατότητα να κάνεις τη δική σου πρόβλεψη για την εκλογή του νέου προέδρου προσφέροντας σου μια ευρεία γκάμα επιλογών.

Στην EVOBET ο Κύπριος παίκτης μπορεί να επιλέξει στις καλύτερες αποδόσεις:

– το νικητή του 1ου γύρου

– αν θα υπάρξει 2ος γύρος

– την ποσοστιαία διαφορά των 2 πρώτων νικητών

– σε τι επίπεδα θα κινηθεί η αποχή

Σε αυτές τις εκλογές γίνε εσύ ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων!

EVOBET. Τώρα Παίζεις Εσύ!

 

*Η  εταιρία Evobet Ltd δημιουργήθηκε το 2012 και δραστηριοποιείται στην κατηγορία του διαδικτυακού στοιχήματος (www.evobet.com). Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μία εταιρία διαχείρισης τυχερών παιγνίων, η οποία ανήκει στην εταιρία Evolot Ltd που εδρεύει και δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1992 και δημιουργήθηκε από ένα μεγάλο επενδυτικό γκρουπ με πλειοψηφικούς μετόχους το Διεθνές Alpha Group Consortium  (http://www.alfagroup.org/) και μία μεγάλη ομάδα επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία των τυχερών παιγνίων τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρία Evobet Ltd, με καταστατική έδρα της στο Vaults 13-15, Valletta Waterfront, FRN 1914 στη Μάλτα παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της, κάτω από την αυστηρή επίβλεψη της Ανεξάρτητης Αρχής Αδειοδοτήσεων Παιγνίων της Μάλτας (LGA/CL2/834/2012).