Home SPORTS NEWS Πάλι «φάντασμα» ο Βαβρίνκα

Πάλι «φάντασμα» ο Βαβρίνκα

stan


Απογοήτευσε στην πρεμιέρα του στο Μαϊάμι ο Σταν Βαβρίνκα και μετά την ήττα από τον Αντρέι Κουζνέτσοφ, φεύγει από το Crandon Park με άδεια χέρια για άλλη μια φορά.

νήμπορος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του για μπρέικ (0/8), ο περσινός νικητής του Roland Garros (Νο.4) έχασε 6-3, 6-4 από τον 25χρονο Ρώσο (Νο.51) και αναγκαστικά στρέφει την προσοχή του στη χωμάτινη σεζόν.

Είναι γνωστός για τα σκαμπανεβάσματά του ο 30χρονος Ελβετός, όμως έτσι και αλλιώς δεν τα έχει πάει ποτέ πολύ καλά στο συγκεκριμένο τουρνουά, όπου έχει ρεκόρ 7-8.

Ο Κουζνέτσοφ, από την άλλη, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο του αμερικανικού Masters τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αντριάν Μαναρινό και τον Σαμ Κουέρι και μπορεί ήδη να πανηγυρίσει για την πρώτη είσοδό του στο Top 50.

Συνεπής ήταν ο Κέι Νισικόρι (Νο.7), αφού λύγισε με 6-2, 7-6(4) τον Γάλλο Πιέρ Ουγκ Ερμπέρ και θα παίξει με τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ, που άφησε εκτός με 6-4, 6-4 τον Αντρέας Σέπι.

Ο Μίλος Ράονιτς (Νο.12), τέλος, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την εξαιρετική του κατάστασή και ξεπέρασε το εμπόδιο του Ντένις Κούντλα με 7-6(4), 6-4.

Ο επόμενος αντίπαλος του 25χρονου Καναδού είναι ο Τζακ Σοκ, που πήρε την πρόκριση μετά την απόσυρση του Σεργκέι Στακόφσκι στο δεύτερο σετ (6-2, 3-2).

sdna.gr