Home TOP NEWS Η προτεραιότητα

Η προτεραιότητα

Nuno (1)


Μαζική ήταν η παρουσία των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στις συγκεντρώσεις στη Λεμεσό και στο Κίτι, ενώ χθες στη Green Boutique, δεν έπεφτε καρφίτσα! Κόσμος και κοσμάκης δημιούργησε το αδιαχώρητο, από την αρχή μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

Του Πέτρου Παπαγιώργη, 24sports.com.cy

Ήταν, χωρίς ίχνος υπερβολής, μαζικότατη και συγκινητική η παρουσία του κόσμου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Τα αναμνηστικά είδη και τα προϊόντα της ομάδας, λόγω και της έκπτωσης που έφθανε μέχρι και το 70 τοις εκατόν (στα αναμνηστικά), έγιναν, είδος εν ανεπαρκεία. Πολύ ικανοποιητική ήταν και κίνηση στο σημείο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Όπως δε μάθαμε, από έγκυρη πηγή, πολύ ικανοποιητική ήταν και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και στις δυο προηγούμενες εκδηλώσεις, με αποτέλεσμα ο αριθμός των συνολικά διατεθέντων να ανεβαίνει συνεχώς. Θυμίζουμε ότι στόχος για το Μάρτιο, είναι η διάθεση 1000 εισιτηρίων.

Με δεδομένη την διακοπή στο πρωτάθλημα, το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει και ο σχεδιασμός, μέχρι να έλθει ο Νίκος Νταμπίζας του οποίου η κάθοδος τοποθετείται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το διοικητικό, ούτε αυτό αποτελεί τώρα προτεραιότητα, παρά το ότι ζυμώσεις, γίνονται.

Η προτεραιότητα είναι μια. Να διέλθει με επιτυχία η ομάδα τον σκόπελο των κριτηρίων. Είναι πολύ θετικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, το ότι ο κόσμος της, με τη στάση του, δείχνει να έχει ιεραρχήσει σωστά τις προτεραιότητες.

Στην αγωνιστική πτυχή, η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες. Σήμερα υπάρχει ρεπό. Μπεμπέ, Μπαντιμπαγκά και Φλορέσκου από βδομάδας θα ανεβάσουν ρυθμούς και αν δεν υπάρξει πρόβλημα, θα προλάβουν την αναμέτρηση της Κυριακής. Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι διεθνείς Γιωργαλλίδης, Παναγή, Οικονομίδης και Σκέμπρι, ενώ έχουν νέες υποχρεώσεις την Τρίτη Κιρμ και Καρλίτος.