Home TOP NEWS Επιστρέφει για να μείνει;

Επιστρέφει για να μείνει;

konomis


Με την χθεσινή ήττα της Ομόνοιας Αραδίππου από την ΑΕΖ Ζακακίου, ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας για τη χρονιά. Ταυτόχρονα, ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Παντελή Κονομή στην ομάδα της Αραδίππου από την πραγματική ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή της Λευκωσίας. Τις επόμενες μέρες, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσον ο Κονομής θα ενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα προπονήσεων της πρώτης ομάδας, έτσι ώστε να τον δει και ζωντανά, μέσα από τη καθημερινότητα του.

Γενικώς είναι αρκετοί οι δανεικοί παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που εκμεταλλεύτηκαν το χρόνο που τους δόθηκε στις μικρότερες κατηγορίες ή άλλες ομάδες. Ιβανόφ και Βασιλείου στη Μεάπ έπαιξαν τα περισσότερα ματς σαν βασικοί και σκόραραν με καλή συχνότητα, ενώ στη ΠΑΕΕΚ Θεράποντος και Φραγκέσκου πήραν επίσης λεπτά σε όλη τη χρονιά. Ο Μουλαζίμης στον Ερμή επίσης ξεκίνησε αρκετά ματς, ενώ και ο Λούβαρης είχε ενεργή συμμετοχή στη προσπάθεια του Ολυμπιακού για άνοδο που απέτυχε τη τελευταία στιγμή. Ο Κονομής, ήταν ο στυλοβάτης της άμυνας της Αραδίππου, ενώ άλλος ένας αμυντικός ο Λοΐζου είχε καλή παρουσία στο Χαλκάνωρα. Η πρόοδος γενικά όλων των παικτών πρέπει να αξιολογηθεί και πρέπει να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνουν στην πρώτη ομάδα.

Ο λόγος που δίνουμε έμφαση στο Κονομή, είναι γιατί παίζει σε μια θέση που φέτος ποσοτικά υπήρχε χώρος για άλλο ένα παίκτη. Στο κέντρο της άμυνας ταλαιπωρηθήκαμε πολύ φέτος και υπήρχαν στιγμές που οι προπονητές θα ήθελαν μια επιπρόσθετη επιλογή. Ο Κονομής μπορεί μαζί με το Καντούτση να παίξει το ρόλο του βάθους στο ρόστερ, να συνεχίσει να δουλεύει για να βελτιώνεται και όταν του δοθεί η ευκαιρία, να είναι έτοιμος να την αρπάξει από τα μαλλιά. Το επίπεδο της 1ης κατηγορίας είναι σαφώς ψηλότερο από αυτό της 2ης γι αυτό όλοι οι νεαροί πρέπει να είναι έτοιμοι.