Home TOP NEWS Εκτός από αγάπη, απαιτήσεις

Εκτός από αγάπη, απαιτήσεις

paiktes


Τις τελευταίες μέρες, οι παίκτες μας πήραν μια γερή δόση αγάπης και στήριξης από το κόσμο. Ανεξάρτητα από το γεγονός πως δεν ικανοποιεί το ΛΑΟ η πορεία μακριά από τους τίτλους, δείχνει στους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού πως είναι δίπλα τους, τους θεωρεί ινδάλματα του και τους έχει πολύ ψηλά σε εκτίμηση. Πέραν της αγάπης και της εκτίμησης, σε τέτοιες εκδηλώσεις είναι καλό οι ποδοσφαιριστές να είναι και αποδέκτες των απαιτήσεων μας σαν φίλοι της βασίλισσας ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι καλό λοιπόν να ακούν πως θέλουμε τίτλους, θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικούς στόχους, θέλουμε φέτος συγκεκριμένα να κερδίσουν πάση θυσία το Αποέλ για να αποκατασταθεί η στρέβλωση της ιστορίας στο θέμα των μεταξύ μας παιχνιδιών. Είναι καλό να αντιλαμβάνονται πως ναι είμαστε στο πλευρό τους, τους θέλουμε όμως συγκεντρωμένους στο στόχο και να καταλαβαίνουν πως οι τέταρτες θέσεις δεν είναι επαρκής και πως οι ήττες στα αιώνια μας πονούν.

Σε αυτά που έχουμε αναφέρει πιο πάνω, ρόλο να διαδραματίσουν έχουν και οι Κύπριοι παίκτες, αλλά και οι παλιοί ξένοι όπως π.χ. ο Μαργκάσα. Ξέρουν ακριβώς πως νιώθουμε, τα ζουν εδώ και χρόνια και πρέπει να “τραβάνε” τους ξένους προς τα μπροστά και να μην συμβιβάζονται με οτιδήποτε πιο χαμηλό από μια μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ, ανεξάρτητα με το οικονομικό.