Home TOP NEWS Σενάρια αντικατάστασης

Σενάρια αντικατάστασης

kazamias-ag12-omonoia-enp - vladan-milojevic(15)


Απουσίες σε άμυνα και άξονα για το Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ψάχνει την καλύτερη φόρμουλα για να γεμίσει τα κενά. Ο Χαφέζ πίσω και οι Μαργκάσα-Οικονομίδης στα χαφ είναι τιμωρημένοι έτσι η εντεκάδα του Σέρβου κόουτς σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στη Σαλαμίνα, θα είναι σίγουρα αλλαγμένη κατά τα 3/11. Η ουσία βέβαια, είναι αυτοί που θα μπουν να αντικαταστήσουν επάξια αυτούς που βγαίνουν.

Ξεκινώντας από την άμυνα, από τη στιγμή που θα λείψει τόσο ο Χαφέζ όσο και ο Μαργκάσα, το επικρατέστερο σενάριο είναι να μετατοπιστεί αριστερά ο Καρλίτος, σε εκείνη τη θέση άλλωστε συστήθηκε στο κυπριακό κοινό. Σε αυτό το ενδεχόμενο βέβαια μένει ορφανή η θέση του δεξιού μπακ. Εκεί ένας εκ των Ράμος, Δημητρίου και Φιλιώτη θα πάρει φανέλα βασικού. Με βάση προηγούμενες επιλογές του Μιλόγεβιτς, ο Πορτογάλος είναι το φαβορί.

Στον άξονα, ο Γεράσιμος Φυλακτού είναι βέβαιος για εντεκάδα και ψάχνει το παρτενέρ του. Αυτός θα κριθεί από την ετοιμότητα των Μπεμπέ και Φλορέσκου. Ο πιο έτοιμος από τους δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσει στο παιχνίδι, τη στιγμή που επιτελικός θα είναι ο Ασσίς, με το Σκέμπρι να μετατοπίζεται στα φτερά αντί του Εζέ.