Home SPORTS NEWS Στο «μηδέν» η Ισπανία, ιστορία ο Κασίγιας

Στο «μηδέν» η Ισπανία, ιστορία ο Κασίγιας

iker-casillas


Η Ισπανία έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί της το οποίο πλέον φτάνει στους 17 αγώνες και ο Κασίγιας έφτασε τα 166 ματς με την Εθνική (101 clean sheets), αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο ‘Αγιος Ικερ’ ξεπέρασε επίσης τα 700 λεπτά χωρίς να δεχθεί γκολ μετά το τελικό 0-0, επίδοση που είναι η 3η καλύτερη στην ιστορία της La Roja. Η Ισπανία είχε να φέρει λευκή ισοπαλία σε φικλικό από το 2007 και το 0-0 με την Φινλανδία στο Ελσίνκι.

Στάντσιου και Πόπα είχαν καλές στιγμές για τους Ρουμάνους, που βρήκαν απέναντί τους μια Ισπανία κατά 10/11 αλλαγμένη σε σχέση με εκείνη που έπαιξε με την Ιταλία πριν μερικές μέρες, με τον Πικέ να είναι ο μοναδικός που κράτησε τη θέση του. Ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια του Ταταρουσάνου και ο keeper της Φιορεντίνα κράτησε την εστία του καθαρή σε προσπάθεια του Πέδρο και το ίδιο έκανε ο Ικερ που νίκησε τον Στάντσιου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ταταρουσάνου είπε «όχι» στον Πικέ με τους Στάντσιου και Αντόνε να έχουν καλές στιγμές στη συνέχεια για την Ρουμανία. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε πίεσε περισσότερο όμως το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Πηγή: Gazzetta.gr