Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Πήραμε την ουσία και βλέπουμε το κύπελλο”

Τόνι: “Πήραμε την ουσία και βλέπουμε το κύπελλο”

img_9659


Εάν οι παίκτες του έδειχναν περισσότερη ομαδικότητα, θα πετύχαιναν περισσότερα γκολ. Αυτό δήλωσε ο Τόνι Σαβέφσκι στη διάσκεψη που ακολούθησε. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε όμως πως σημασία έχουν οι 3 βαθμοί και πως τώρα η προσοχή στρέφεται στην Ανόρθωση.

Τόνι Σαβέφσκι: “Καλησπέρα. Όπως είπε και ο συνάδελφος θα μπορούσαμε να είχαμε πιο γρήγορα πιο μεγάλο σκορ με κάποιες ευκαιρίες. Μπορούσαμε να είμαστε πιο ομαδικοί σε κάποιες φάσεις, το παιχνίδι ήταν σε μέτρια επίπεδα, είχαμε στιγμές πολύ καλές όμως. Όταν πετύχαμε το 3ο γκολ χαλαρώσανε κάπως τα παιδιά. Θα μπορούσαμε και άλλα γκολ, αλλά πήραμε την ουσία και βλέπουμε το κύπελλο. Καλή συνέχεια στη Δόξα, είναι καλή ομάδα και θεωρώ πως δεν θα κινδυνέψει”.

Δύο παίκτες πήραν κίτρινη, οι δυο μπακ και δέχθηκαν κάρτες στο 3-0. τι έχετε να πείτε για τις απουσίες.
“Έχουμε κι άλλους παίκτες, θα τα καλύψουμε τα κενά. Το ρόστερ μας είναι επιτέλους πλήρης άρα θα αντικαταστήσουμε όποιον έλειψε. Δεν παραπονεθήκαμε όταν μείναμε με 12, 13 παίκτες, δεν θα παραπονεθούμε ούτε τώρα”.

Λ.Χατζηλούκας: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πολύ καλύτερη και το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Κέρδισε 3-0 καθαρά και μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά στο τελείωμα είχαμε πρόβλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φανερά επιβλήθηκε, συγχαρητήρια, καλή συνέχεια”.