Home TOP NEWS Σκόραραν οι Βασιλείου και Ιβανόφ

Σκόραραν οι Βασιλείου και Ιβανόφ

U21-VsAEK-Vasiliou-Ivanof (29)


Το 13ο και 4ο γκολ με την ΜΕΑΠ πέτυχαν οι Απόλλωνας Βασιλείου και Γιώργος Ιβανόφ αντίστοιχα. Οι δύο δανεικοί “πράσινοι” σκόραραν στη νίκη της ομάδα του Πέρα Χωρίου Νήσου επί της Π. Ο. Ξυλοτύμπου για την 26η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας. Βασιλείου και Ιβανόφ σκόραραν τα δύο τελευταία γκολ του αγώνα, που ολοκληρώθηκε 4-2.

Χρόνο συμμετοχής πήραν έξι από τους οκτώ ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες. Ο Ανδρέας Λοϊζου δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Χαλκάνορα κόντρα στον Κούρη Ερήμης. Δεν είχε επίσημες υποχρεώσεις ο Ερμής, έτσι ο Δημήτρης Μουλαζίμης είχε χρόνο για ξεκούραση.

Konomis-Aradippou

Σε ολόκληρο το παιχνίδι της Ομόνοιας Αραδίππου κόντρα στην ΑΕΖ αγωνίστηκε ο Παντελής Κονομής. Η σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να “γράφει” 24 συμμετοχές, όλες ως βασικός!

Βασικός στη νίκη της ΠΑΕΕΚ επί του ΑΣΙΛ με 2-3 ήταν ο Αντρέας Φραγκέσκου, παίζοντας σε όλο τον αγώνα, ενώ με την έναρξη του δεύτερου μέρους πέρασε εντός ο Παναγιώτης Θεράποντος. Οι δύο πράσινοι πέτυχαν από δύο γκολ μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τον Φραγκέσκου να μετράει 21 συμμετοχές (16 ως βασικός) και τον Θεράποντος να αγωνίζεται σε 17 παιχνίδια (6 ως βασικός).

Για ένα μισάωρο στην καταδικαστική ισοπαλία του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνος Λούβαρης. Ο νεαρός αγωνίστηκε 10 φορές φέτος στο Πρωτάθλημα με την ομάδα της Λευκωσίας.