Home TOP NEWS Καρλίτος ο τελευταίος διεθνής

Καρλίτος ο τελευταίος διεθνής

carlitos


Στο νοτιοδυτικό Μαρόκο και συγκεκριμένα το Μαρακές βρίσκεται από χθες ο Καρλίτος Σοάρες, μαζί με την Εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου. Εκεί θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 22:00 το Μαρόκο, σε παιχνίδι για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του Κόπα Άφρικα. Οι δυο ομάδες προπορεύονται στον όμιλο, το Πράσινο Ακρωτήρι όμως θέλει σήμερα μόνο νίκη, για να μην ανοίξει το Μαρόκο τη διαφορά στους 6 βαθμούς. Με βάση τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με το Σάο Τομέ και τη Λιβύη, αν το Μαρόκο σήμερα δεν χάσει, δύσκολα θα πέσει από τη πρώτη θέση.

Ο Καρλίτος αναμένεται να πάρει θέση ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας του Πράσινου Ακρωτηρίου. Ο προπονητής της ομάδας Ρούι Αγκούας εμπιστεύεται τον αμυντικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του δίνει σχεδόν μόνιμα φανέλα βασικού. Το παιχνίδι σήμερα είναι δύσκολο, αφού απέναντι του ο Καρλίτος θα βρει ξανά τον Μπουφάλ της Λιλ. Θα χρειαστεί να παραμείνει συγκεντρωμένος σε όλο το 90λεπτο για να τον αναχαιτίσει.

Ο Καρλίτος είναι ο τελευταίος παίκτης που έχει διεθνείς υποχρεώσεις, αφού ο Άντραζ Κιρμ ολοκλήρωσε χθες. Λόγω του ότι το ματς γίνεται αρκετά αργά (22:00) η λογική λέει πως ο Καρλίτος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τη Πέμπτη.