Home ΚΥΠΡΟΣ Δεν συνεχίζει με Ντε Γιόγκε η Σαλαμίνα

Δεν συνεχίζει με Ντε Γιόγκε η Σαλαμίνα

AG29-salamina-omonoia (17)


Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε πως ο Γιαν Ντε Γιόγκε θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου παρακάθισε σήμερα στην τακτική του συνεδρία και ασχολήθηκε με σωρεία ζητημάτων που αφορούν το σωματείο. Ένα από τα θέματα που απασχόλησε ήταν και το θέμα του προπονητή καθώς, όπως είχαμε προαναγγείλει, πρόθεση ήταν να κλείσει το ζήτημα αυτό εντός της εβδομάδας.

Αφού έγινε ενημέρωση του σώματος στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Γιαν Ντε Γιόγκε συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του συμβουλίου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Πάρη Ανδρέου, όπου από κοινού αποφασίστηκε πως δε θα ανανεωθεί το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017. Να σημειωθεί ότι η συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και η απόφαση που πάρθηκε ήταν κοινή.

Επίσης αποφασίστηκε πως ο κ. Ντε Γιόγκε παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, δηλαδή στις 31 Μαΐου 2016.

Το Δ.Σ. εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες προς τον Γιαν Ντε Γιόγκε και αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή του ώστε η ομάδα μας να τερματίσει εντός στόχων τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».