Home SPORTS NEWS Παρελθόν για την Άστον Βίλα ο Ρεμί Γκαρντ

Παρελθόν για την Άστον Βίλα ο Ρεμί Γκαρντ

remi


Προπονητή ψάχνει η Άστον Βίλα, καθώς Ρεμί Γκαρντ αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο των «χωριατών», αφού όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, η συνεργασία τους λύθηκε κοινή συναινέσει. Ο Έρικ Μπλακ θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός, μέχρι ο σύλλογος να προσλάβει έναν νέο τεχνικό. Η αγγλική ομάδα, που είναι με το ένα… πόδι στην Τσάμπιονσιπ- δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έκανε ο Γάλλος προπονητής και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε ότι η συνεργασία των δυο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει.

Η ανακοίνωση της Άστον Βίλα αναφέρει: «Ο Ρεμί Γκαρντ, αποχωρεί σήμερα από την Άστον Βίλα, λύνοντας το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει. Ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον Ρεμί για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και του εύχεται καλή επιτυχία για το μέλλον. Ο Έρικ Μπλακ θα είναι ο υπηρεσιακός τεχνικός, μέχρι η ομάδα να προσλάβει έναν νέο προπονητή. Ο σύλλογος δεν θα ήθελε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο στην παρούσα φάση».

Ο Ρεμί Γκαρντ κάθισε στον πάγκο της Άστον Βίλα σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ως απολογισμό 3 νίκες, 7 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Πηγή: Pamesports.gr