Home SPORTS NEWS Μέσι: «Μακάρι να πετύχω στο clasico το 500ο γκολ μου»

Μέσι: «Μακάρι να πετύχω στο clasico το 500ο γκολ μου»

lionel-messi


Έρχεται η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ και ταυτόχρονα και η ευκαιρία του Λιονέλ Μέσι να φτάσει τα 500 γκολ στην καριέρα του.

Οι Καταλανοί υποδέχονται το βράδυ του Σαββάτου τους Μαδριλένους και ο Αργεντινός θέλει φυσικά να συνδυάσει μια καλή εμφάνιση με γκολ. Και τι γκολ…

«Θα ήταν ένα ένα πολύ ωραίο σενάριο να φτάσω τα 500 γκολ σκοράροντας κατά της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήταν, επίσης, ωραίο να νικήσουμε και να μεγαλώσουμε το προβάδισμα» ήταν τα λόγια του Μέσι, μετά τη νίκη της Αργεντινής απέναντι στην Βολιβία για τα προκριματικά του του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Αργεντινός έφτασε τα 50 γκολ με την Αργεντινή σε 106 αγώνες, ενώ έχει πετύχει άλλα 449 με την Μπαρτσελόνα. Κάνουμε την πρόσθεση και έχουμε 499 γκολ. Άλλο ένα και τα έχει πεντακόσια! Θα το πετύχει κόντρα στη Ρεάλ;

Ελπίζει, αλλά αυτό θα το βάλει στο μυαλό τους τις επόμενες ημέρες, καθώς μέχρι τα ξημερώματα σκεφτόταν τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.  «Είμαι πολύ χαρούμενος για τους έξι βαθμούς που πήραμε , που ήταν και ο σκοπός αυτών των δύο παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με το γκολ, αλλά περισσότερο γιατί νικήσαμε Ηταν ωραίο το καλωσόρισμα που είχαμε, για άλλη μια φορά οι φίλαθλοι μας έδωσαν πολύ αγάπη» κατέληξε ο Αργεντινός.

Πηγή: sdna.gr