Home TOP NEWS Εποχή Νταμπίζα

Εποχή Νταμπίζα

dabizas23


Την ευκαιρία να μπει σε μια νέα εποχή, έχει με την πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα. Ανεξάρτητα με τις όποιες διαφωνίες έχουμε ή έχει ο κόσμος με τη διοίκηση, η παρουσία του Ελλαδίτη μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε πιο επαγγελματικά, πιο οργανωμένα, προς την ορθή κατεύθυνση. Αρκεί να αντιληφθούμε πως ο θεσμός του τεχνικού διευθυντή δεν είναι πανάκεια, αλλά πρέπει να προστατευθεί από όλους μας. Και στον τρόπο που εξασκούμε κριτική, αλλά και στο πόσο επεμβαίνουμε στο έργο του.

Παικταράδες μπορεί να μην πετύχει να φέρει άμεσα ο Νταμπίζας, τίτλο μπορεί να μην κατακτήσουμε από την πρώτη. Μπορεί όμως να γίνει δουλειά στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην ορθή στελέχωση του και στην εκμάθηση του σε συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς, στοιχεία που μακροπρόθεσμα μόνο ευεργετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν. Μπορεί επίσης να σφίξει τα λουριά, να βοηθήσει παίκτες και γενικότερα το οικοδόμημα να προσηλωθεί στους στόχους του και να μας υπενθυμίσει ότι είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει πάντα να στοχεύουμε το ψηλότερο σκαλοπάτι.

Ο Νταμπίζας δεν είναι ο πρώτος τεχνικός διευθυντής που προσλαμβάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ελπίζουμε να είναι ο πρώτος που θα έχει πραγματικά τις ανάλογες αρμοδιότητες. Δεν τον ονομάσαμε ούτε head scouter, ούτε team manager, ούτε οτιδήποτε άλλο. Είναι ο τεχνικός διευθυντής μας και ως τέτοιος πρέπει να λειτουργεί. Κι εμείς οφείλουμε σε τέτοια περίπτωση, να τον αφήσουμε να δουλέψει.