
Η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 της Βολιβίας για την 6η αγωνιστική των Προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Ωστόσο η στιγμή που σημάδεψε την αναμέτρηση έλαβε χώρα πριν την έναρξή της.
Κι αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές της Βολιβίας ξεκίνησαν τις χειραψίες πριν καν τελειώσει η ανάκρουση των εθνικών ύμνων! Όταν δε ο αρχηγός τους έφτασε μπροστά στον Λιονέλ Μέσι “σκάλωσε” και περίμενε.
Blooper en el arranque de Argentina-Bolivia: el himno local no había terminado y los visitantes empezaban a saludar. pic.twitter.com/mkgMhcaD0X
— Lucho⭐️⭐️⭐️ (@luchogarzo) March 29, 2016
Πηγή: Contra.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



![Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική [Πρόγραμμα και τηλεοπττικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/Omonoia-simaiaki-corner-100x75.jpg)