Home SPORTS NEWS Λουίς Ενρίκε: «Όλα για τη νίκη με Ρεάλ»

Λουίς Ενρίκε: «Όλα για τη νίκη με Ρεάλ»

enrike


Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως η Μπαρτσελόνα θα τα δώσει… όλα για τη νίκη στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου» το Σάββατο για να κάνει αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο, ενώ παράλληλα θα… βγάλει εκτός πρωταθλήματος μιας και… καλή τη μεγάλη αντίπαλό της. Επίσης, με αυτό τον τρόπο οι «μπλαουγκράνα» θα τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του θρυλικού Γιόχαν Κρόιφ. Ο προπονητής της «Μπάρτσα» δεν θέλησε να… ακούσει για κούραση, λόγω της συμμετοχής διεθνών παικτών σε ματς με τις εθνικές τους ομάδας και στη Λατινική Αμερική!

«Αυτά τα παιχνίδια φέρνουν εγρήγορση και δεν με ανησυχεί το θέμα της κούρασης. Δεν νομίζω να κουράστηκαν οι παίκτες που επέστρεψαν από τη Λατινική Αμερική, με το αεροπλάνο ήρθαν, δεν γύρισαν πίσω με τα πόδια. Παρατήρησα μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές ότι θέλουν σαν τρελοί τη νίκη», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα πρέπει να κρατήσουμε τη μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στα πόδια μας ώστε να μην επιτρέψουμε στην Ρεάλ να δείξει την ποιότητα που έχει».

Όσο για τη συγκινησιακή φόρτιση που θα ξεχειλίζει στην έδρα της Μπαρτσελόνα, καθώς αυτό είναι το πρώτο ματς που δίνει η Μπαρτσελόνα μετά το θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ ο Λουίς Ενρίκε ανέφερε: «Το πολύ μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, ώστε να τον τιμήσουμε, θα ήταν λάθος. Θα πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση. Αυτό που θα ήθελε περισσότερο από όλα ο Κρόιφ θα ήταν να πάρουμε τη νίκη παίζοντας καλά και διασκεδάζοντας τον κόσμο μας. Παίζουμε για να παραμείνουμε πρωτοπόροι και να κάνουμε ένα γιγαντιαίο βήμα στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από τη διαφορά πόντων. Περιμένω ένα… καυτό Καμπ Νόοτ, με τους οπαδούς να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδό τους απέναντι στους μεγάλους και αιωνίους αντιπάλους».

Να θυμίσουμε ότι ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» μεγαλούργησε με τους Καταλανούς ως παίκτης και ως προπονητής!

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα:

Πηγή: Pamesports.gr