Home SPORTS NEWS Άνχελ Ντι Μαρία: «επίθεση» προς τον Λουίς φαν Χάαλ!

Άνχελ Ντι Μαρία: «επίθεση» προς τον Λουίς φαν Χάαλ!

dimaria


«Βέλη» προς τον άλλοτε προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ, εξαπέλυσε ο Άνχελ Ντι Μαρία, «φωτογραφίζοντάς» τον ουσιαστικά ως τον υπεύθυνο για την αποτυχία του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Αργεντινός άσος πήγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να εγκλιματιστεί στο Μάντσεστερ.

Στην Παρί όμως έχει βρει τον δικό του παράδεισο και βρήκε αφορμή για να… κράξει τον Φαν Χάαλ, θεωρώντας τον ουσιαστικά υπεύθυνο για το κακό του πέρασμα από την ομάδα.

«Δεν είναι ωραίο να λέω συγκεκριμένα πράγματα, αλλά είναι πιο σωστό να λέμε ότι δεν με άφησαν να προσαρμοστώ, παρά ότι δεν προσαρμόστηκα. Έφυγα και αυτή η ομάδα παίζει με τον ίδιο τρόπο. Βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και πολύ μακριά από το να γίνουν πρωταθλητές της Premier League»ανέφερε αρχικά.

«Δεν νομίζω ότι είναι δική μου ευθύνη ή των συμπαικτών μου. Κάθε φορά που μου δινόταν η ευκαιρία, έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά δεν δούλεψε όπως ήλπιζα. Έτσι αποφάσισα να φύγω, γιατί μόνο γιατί ήμουν δυστυχισμένος, αλλά και για να κερδίσω τίτλους. Άρχιζα ένα παιχνίδι σε μία θέση και το επόμενο σε άλλη. Σκόραρα παίζοντας σε μια θέση, και ξαφνικά στο επόμενο έπαιζα αλλού. Αυτό δεν με βοήθησε να προσαρμοστώ. Ο προπονητής αποφασίζει πού πρέπει να παίζει κάθε παίκτης, αλλά θεωρώ ότι και ο παίκτης πρέπει να νιώθει άνετα σε αυτή τη θέση», συμπλήρωσε

Όσο για τον νυν προπονητή του στην Παρί, Λοράν Μπλαν, τόνισε: «Στην Παρί νιώθω άνετα και είμαι ευγνώμων στον προπονητή μου για αυτό. Από την αρχή ήταν ξεκάθαρος πού ήθελε να παίζω και ποτέ δεν άλλαξε τη γνώμη του. Μου έδωσε απόλυτη ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω».

Πηγή: sdna.gr