Home TOP NEWS «Αυτό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι μια προσωρινή κατάσταση»

«Αυτό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι μια προσωρινή κατάσταση»

Andreas-Dimitriou (3)


Για την ήττα από την ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα και τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου μίλησε στο ραδιόφωνο Σούπερ Σπορ ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε και στη γενική εικόνα της ομάδας, που τα τελευταία χρόνια αρκείται σε μια έξοδο στην Ευρώπη, τονίζοντας πως η κατάσταση που βιώνουμε είναι προσωρινή… Αναλυτικά:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Αποδείχτηκε ξανά πως στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που δικαιούσαι βάσει της απόδοση σου στο γήπεδο. Δικαιούμασταν τουλάχιστον τον ένα βαθμό. Έχουμε στο μυαλό μας τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως του Ασίς αλλά και των Φλορέσκου, Ρούνιε και Ρουσιά. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το γκολ. Αυτό μας έλειψε και πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Χάσαμε για πρώτη φορά στο ΓΣΠ μετά τις 15/2/2015. Μας στεναχωρεί ιδιαίτερα αυτό συν το ότι ο κόσμος δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης.

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Την Τετάρτη μας περιμένει ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου και θα διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα, ούτως ώστε τις 20 Απριλίου στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό μετά από τέσσερα χρόνια».

Για το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε την αδυναμία της να σκοράρει στο χθεσινό παιχνίδι: «Αν συγκρίνουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ, η ουσιαστική διαφορά ήταν η παραγωγικότητα της ομάδας. Στο πρώτο είχαμε ψηλά ποσοστά ευστοχίας ενώ εχθές δεν πετύχαμε ένα γκολ. Η ΑΕΚ ήταν κλεισμένη στο δικό της γήπεδο και έπαιξε στην αντεπίθεση. Δημιούργησε 2-3 ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ. Ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία. Το χθεσινό αποτέλεσμα βάζει επιπλέον πίεση στην ομάδα όσον αφορά το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Έχουμε υποχρέωση όλοι μας προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δύσκολη σεζόν.

Οι στόχοι της ομάδας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του κυπέλλου. Είμαστε υποχρεωμένοι να φτύσουμε αίμα για να τους κατακτήσουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ταγμένη να κυνηγά τίτλους και δεν συμβιβάζεται με μια έξοδο στην Ευρώπη. Είναι το μεγαθήριο της Κύπρου και δεν συμβιβάζεται με το να κερδίζει τις εντυπώσεις και να αποδεικνύει πως ήταν καλύτερη σε ένα παιχνίδι.

Αυτό που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι μια προσωρινή κατάσταση. Προτεραιότητα είναι να διατηρηθεί στη ζωή το σωματείο. Θα πρέπει να παλέψουμε για να υλοποιήσουμε το στόχο μας για να κάνουμε το μεγάλο αποφασιστικό βήμα για να επαναφέρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ Αυτά τα χρόνια είναι πολύ δύσκολα. Κάνουμε κάτι που δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Κάναμε τεράστια διαδρομή καλύψαμε τεράστιο έδαφος και μας μένει ακόμα λίγο. Θα πρέπει να κυνηγήσουμε τους στόχους, έστω και αν δεν μας καλύπτουν ως Ομονοιάτες».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Μπαντιμπαγκά έχει καλές πιθανότητες να προλάβει και είναι καθοριστική η σημερινή προπόνηση. Ο Κιρμ ταλαιπωρήθηκε από ίωση και θα είναι διαθέσιμος. Ο Χριστοφή έχει ανεβάσει ρυθμούς και συμμετέχει έστω και λίγο στο κανονικό πρόγραμμα. Στο τέλος της βδομάδας θα κάνει επαναξιολόγηση. Αν όλα πάνε καλά τότε θα είναι σε θέση να μπει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Χαφέζ, Οικονομίδης και Μαργκάσα επιστρέφουν αφού εξέτισαν την ποινή τους».

«Ένα τελευταίο ευχαριστώ στον κόσμο και συνεχίζουμε για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Πηγή δηλώσεων: Sport-fm.com.cy