Home TOP NEWS “Θέλουμε αίμα στις φανέλες σας”

“Θέλουμε αίμα στις φανέλες σας”

fotovolides-3


Ένα παλιό πανό της ΘΥΡΑΣ 9 (του οποίου η νέα έκδοση εμφανίστηκε πέρσι με το Αποέλ) έγραφε απευθυνόμενη στους παίκτες της ομάδας μας “Θέλουμε αίμα στις φανέλες σας”. Ήθελε να τους στείλει το μήνυμα πως απαιτούμε από όσους φοράνε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, να παίζουν με όσο περισσότερο πάθος μπορούν, να τα δίνουν όλα για το έμβλημα στο μπροστά μέρος της φανέλας, να την ματώσουν αν χρειαστεί για να κατακτήσουν τη νίκη.

Μες τα πολλά που χάθηκαν τα τελευταία χρόνια, είναι και ο ξεκάθαρος προσανατολισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σπάνια είμαστε όσο στοχοπροσηλωμένοι όσο πρέπει και συνήθως το πληρώνουμε με light εμφανίσεις στα κρίσιμα. Αύριο η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει ημιτελικό κυπέλλου, κόντρα σε μια ομάδα που μόλις πριν δυο μέρες μας κέρδισε μες το σπίτι μας. Πραγματικά δεν μπορεί να υπάρχει πιο σημαντικό κίνητρο για να βγάλουν οι παίκτες “αίμα στις φανέλες”. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ώθηση, από την συμμετοχή σε ένα τελικό.

Στο σημείο που είμαστε, σε κάθε ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να καταθέτει τη ψυχή της. Το κύπελλο όμως είναι ο μοναδικός τίτλος που διεκδικούμε. Και περιμένουμε να δούμε πως οι παίκτες, το θέλουν όσο το θέλουμε και εμείς.