Home SPORTS NEWS Μήτρογλου: «Σημαντικά για μένα τα σχόλια του Νόιερ»

Μήτρογλου: «Σημαντικά για μένα τα σχόλια του Νόιερ»

mitroglou-89


Ο Κώστας Μήτρογλου εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα για το ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να μιλά γερμανικά.

Ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι θα είναι πολύ καλό για εκείνον που θα βρίσκεται στο γήπεδο όλη του η οικογένεια ενώ δήλωσε κολακευμένος από τα θετικά σχόλια του Μανουέλ Νόιερ.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα ματς, ο τερματοφύλακας των Βαυαρών, Μάνουελ Νόιερ, είπε τα καλύτερα για τον Κώστα Μήτρογλου αλλά και τον Ζόνας, αναφέροντας πως είναι φοβεροί εντός της περιοχής.

«Θέλουμε να κερδίσουμε το ματς με την Μπενφίκα και στόχος μας θα είναι να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Ωστόσο έχουν δυνατούς παίκτες. Ειδικά με τον Ζονάς και τον Μήτρογλου είναι φοβεροί εντός της περιοχής. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Έχουν δύο επιθετικούς που έχουν σκοράρει 48 γκολ αυτή τη σεζόν!», είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός πορτιέρο.

Για τα λόγια του Μάνουελ Νόιερ ο Μήτρογλου είπε: «Τόσο εγώ όσο και ο Ζόνας κάνουμε τη δουλειά μας και πάντα θέλουμε περισσότερα, αλλά δεν είμαστε μόνο οι δύο μας, όλη η ομάδα δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Κερδίζουμε εμείς τα φώτα επειδή βάζουμε τα γκολ, αλλά όλη η ομάδα αξίζει τα εύσημα. Φυσικά είναι σημαντικό να παίρνουμε τέτοια σχόλια από τον Μάνουελ Νόιερ, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για την Μπενφίκα».

πηγη: sport-fm.gr