Home SPORTS NEWS Η Βερόνα ελπίζει ακόμα

Η Βερόνα ελπίζει ακόμα

hellas-verona


Οσο ζει ελπίζει η Ελλάς η οποία πήρε υπερπολύτιμο τρίποντο στο Renato dal’ Ara και πλησίασε στους 6 βαθμούς Κάρπι και Παλέρμο που ισοβαθμούν. Στη σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού η Βερόνα καλείται να βάλει από κάτω μία εκ των δύο ή την Φροζινόνε, από την οποία βρίσκεται πλέον στο -5.

Στο πρώτο κομμάτι του ματς ο Μαϊέτα της Βερόνα ήταν τυχερός που δεν είδε κόκκινη για το μαρκάρισμα στον Βσόλεκ και την πρώτη φάση την έκαναν οι φιλοξενούμενοι με τον Χουανίτο Γκόμες να μην μπορεί να σκοράρει μετά το φάουλ του Βιβιάνι. Ο Αργεντινός είχε και την επόμενη καλή στιγμή της Ελλάς με βολέ πάνω από τα δοκάρια και τελικά η ομάδα του Ντελ Νέρι άνοιξε το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο 21χρονος αμυντικός, Σαμίρ, έπιασε δυνατή κεφαλιά ύστερα από νέο κόρνερ του Βιβιάνι και νίκησε τον Μιράντε που άργησε να πέσει (0-1).

Με το ματς να έχει φτάσει στο 60′ η Μπολόνια δεν είχε καταφέρει ακόμα να κάνει προσπάθεια on-target και δεν το έκανε ούτε ο Τζακερίνι. Ο Ιτσο λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 65′ αλλά ο Ερος Πιζάνο μπλόκαρε την προσπάθειά του και 7 λεπτά πριν το τέλος ο Γκολίνι χρειάστηκε να επέμβει για πρώτη φορά όταν απέκρουσε την κεφαλιά του Ιτσο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Πηγή: Gazzetta.gr