Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι ημερομηνίες της τελικής φάσης των Grassroots

Οι ημερομηνίες της τελικής φάσης των Grassroots

GrassrootsOMONOIA2006Limassol (71)


Η ΚΟΠ γνωστοποίησε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων της επόμενης φάσης των Πρωταθλημάτων Grassroots. Η φάση των “16” θα γίνει στις 21 του Μάη σε Λάρνακα και Λευκωσία, η φάση των “8” στις 28 Μαϊου στη Λεμεσό, η φάση των “4” στις 4 Ιουνίου στην Αμμόχωστο και οι Παγκύπριοι τελικοί στις 11 Ιουνίου στη Λάρνακα.

Την περσινή περίοδο η ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετείχε με δύο ομάδες στους τελικούς και κατέκτησε δύο τρόπαιο. Στο πράσινο στρατόπεδο ευελπιστούν σε περισσότερους τίτλους φέτος. Μέχρι στιγμής στους “16” πέρασαν έξι ομάδες μας και ακόμη μια έχει πιθανότητες πρόκρισης. Διαβάστε αναλυτικά εδώ τα δεδομένα στη φάση των ομίλων.

Η ΚΟΠ, στην προσπάθεια της για αναβάθμιση και πρόοδο των παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots , συγκάλεσε σήμερα στα γραφεία της διευρυμένη συνάντηση στην παρουσία των εκπροσώπων όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο επαρχιακό Πρωτάθλημα της Λευκωσίας.

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους της ΚΟΠ ήταν μεταξύ άλλων το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Grassroots Γιώργος Φαντάρος, ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς, ο Τεχνικός Διευθυντής Σάββας Κωνσταντίνου και ο Διευθυντής Παιδικών Πρωταθλημάτων Χάρης Κυρίλλου.

Στη συνάντηση, έγινε ανασκόπηση των φετινών Πρωταθλημάτων ενώ οι εκπρόσωποι των ομάδων ενημερώθηκαν για καινοτομίες που θα ισχύσουν στη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους εκπροσώπους και προπονητές των ομάδων να εκφράζουν απόψεις για τρόπους βελτίωσης των παιδικών Πρωταθλημάτων ενώ τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε νέα συνάντηση.

Παρόμοιες συναντήσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και στις υπόλοιπες επαρχίες στις οποίες η ΚΟΠ διοργανώνει παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots.