Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: «50-50 η πρόκριση»

Μιλόγεβιτς: «50-50 η πρόκριση»

kyp-semifinal1-aek-omonoia-Vladan-Milojevic (44)


Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δήλωσε μετά το 0-0 με την ΑΕΚ πως οι δύο ομάδες ήταν λίγο προσεκτικές ωστόσο προσπάθησαν για το γκολ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφέρθηκε πως τα ντέρμπι είναι συνεχόμενο μέσα σε λίγες ημέρες και σε αυτό συμφώνησε και ο Τόμας Κρίστιανσεν. Οι πιθανότητες είπαν είναι στο 50-50.

Μιλόγεβιτς: Κατά τη δική μου άποψη έγινε ένα καλό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να βλέπουν πρώτα το μηδέν, παρότι είχαν ευκαιρίες. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έγινε μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι εύκολο να παίζεις 2 ντέρμπι σε λίγες μέρες χωρίς ξεκούραση. Όσον αφορά τον επαναληπτικό είναι 50-50. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη προσπάθεια, αλλά και σε αυτούς της ΑΕΚ που τα έδωσαν όλα. Σε ένα διάστημα με τα καλά του και τα κακά του, σε άλλο είχε ρυθμό, όμως φαινόταν η κούραση. Έγιναν κάποιες φάσεις, όμως γκολ δεν ήρθε. Τελείωσε απλά το πρώτο ημίχρονο, ο επαναληπτικός είναι στο σπίτι μας και ο στόχος είναι φυσικά ο τελικός. Καλή συνέχεια στον κ. Κρίστιανσεν που έφτιαξε πολύ καλή ομάδα. Εμείς βλέπουμε το επόμενο ματς.

Κρίστιανσεν: Ευχαριστώ το κ. Μιλόγεβιτς και ανταποδίδω τα συγχαρητήρια. Είναι δύσκολο σε 2 μέρες να προετοιμάσεις την ομάδα για ένα τόσο δύσκολο ματς. Θέλαμε να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι και νομίζω πως οι παίκτες έδειξαν υπερβολικό σεβασμό. Αυτή τη χρονική περίοδο είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα ματς. Ήταν σημαντικό το παιχνίδι θέλαμε να κερδίσουμε και τα δώσαμε όλα. Δεν σκοράραμε, αλλά δεν δεχθήκαμε γκολ και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα. Στόχος είναι η πρόκριση μες το ΓΣΠ. Βλέπουμε Σαλαμίνα. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.