Home TOP NEWS Βάλτε τον κόσμο στο παιχνίδι

Βάλτε τον κόσμο στο παιχνίδι

kosmos-tickets-goa


Δεν είναι μυστικό, η ΑΕΚ είναι όλη τη χρονιά σαφώς πιο σταθερή από εμάς. Μας κέρδισε άλλωστε πριν 5 μέρες μες το ΓΣΠ. Στον επαναληπτικό της 20 Απριλίου, θα βολεύεται και με ισοπαλία με σκορ. Από τη στιγμή όμως που το πρώτο ματς τελείωσε 0-0, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι για την ώρα μοιρασμένες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να γείρει την πλάστιγγα με το μέρος της, αν καταφέρει να βάλει το κόσμο στο παιχνίδι. Κακά τα ψέματα, δεν του έδωσε κίνητρα φέτος η ομάδα να δείξει τον όγκο και το εκτόπισμα του. Τώρα είναι η ώρα.

Η διοίκηση κατά την άποψη μας πρέπει να ανακοινώσει άμεσα φτηνά εισιτήρια για τον επαναληπτικό. Να δει την μεγάλη εικόνα, να τα ορίσει το πολύ 10 ευρώ (και 5 το μαθητικό) να αρχίσει να προωθεί από σήμερα κιόλας την προώθηση τους. Με 15.000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ στο ΓΣΠ η ΑΕΚ δεν έχει καμιά ελπίδα. Ξέρουμε, με όλα όσα έχουμε ζήσει φέτος οι 15.000 φαίνονται πολλές. Το καλοκαίρι στην Ευρώπη όμως, πήραμε 2 φορές περισσότερο κόσμο, αυτό που ψάχνουν οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι κίνητρα.

Το κύπελλο είναι ο μοναδικός θεσμός που μπορεί να μας φέρει τίτλο. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να το κατακτήσουμε και να κλείσουμε τη χρονιά στην Ευρώπη τροπαιούχοι. Το πρώτο βήμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να βάλει τον 12ο παίκτη στο παιχνίδι. Αυτός μπορεί να κάνει τη διαφορά.