Home TOP NEWS Κόντρα στην ΕΝ Παρεκκλησιάς η ομάδα Νέων στο Κύπελλο

Κόντρα στην ΕΝ Παρεκκλησιάς η ομάδα Νέων στο Κύπελλο

Aca-U21-ermis-Sofokleous (6)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του Προαιρετικού Κυπέλλου Νέων U-21 Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας, στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή 13 ομάδες, ανάμεσα σε αυτές η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στην πρώτη φάση η ομάδα Νέων του τριφυλλιού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΕΝ Παρεκκλησιάς, με την πρόκριση να κρίνεται σε μονό νοκ-άουτ αγώνα. Ο νικητής της αναμέτρησης, λοιπόν, θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, που διεξάγεται για δεύτερη σερί χρονιά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U21 στη φετινή περίοδο πέτυχε 11 νίκες και τερμάτισε στην 5η θέση της Α’ κατηγορίας, ενώ η ΕΝ Παρεκκλησιάς κατέλαβε την 8η θέση στο πρωτάθλημα Νέων Β’ Κατηγορίας. Οι πράσινοι είναι φαβορί στα χαρτιά, όμως θα πρέπει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους και να προκριθούν. Στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου η ομάδα μας και έχει τις δυνατότητες να σηκώσει την κούπα!

Στη φετινή διοργάνωση συμμετοχή δήλωσαν οι ακόλουθες ομάδες: ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΕΚ Λάρνακας, Ανόρθωση, Αποέλ, Απόλλωνας, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, ΕΝ Παραλιμνίου, Πάφος FC, Εθνικός Άχνας, Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς, ΠΑΕΕΚ, Άρης και ΘΟΪ Λακατάμιας. Οι τρεις τελευταίες πέρασαν χωρίς αγώνα στους “8”, ενώ οι υπόλοιπες κληρώθηκαν ως εξής:
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝ Παρεκκλησιάς
ΑΕΚ Λάρνακας – Αποέλ
Εθνικός Άχνας – ΕΝ Παραλιμνίου
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ανόρθωση
Πάφος FC – Απόλλωνας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Απριλίου 2016.

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στα γραφεία της ΚΟΠ.