Home DON'T MISS Απίστευτη επίθεση σε Λουίς Σουάρες: «Έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν ξέρει καν πρόσθεση»!

Απίστευτη επίθεση σε Λουίς Σουάρες: «Έχει ψυχολογικά προβλήματα. Δεν ξέρει καν πρόσθεση»!

Luis-Suarez


Φοβερές κατηγορίες από τον πρώην ατζέντη του Ουρουγουανού σταρ της Μπαρτσελόνα, Ντάνιελ Φονσέκα!

Σε μία παλιότερη του συνέντευξη, ο Λουίς Σουάρες έσταζε μέλι για τον «ευεργέτη» του, όπως τον αποκαλούσε τότε Ντάνιελ Φονσέκα: «Όταν ήμουν 15 πλήρωσε από την τσέπη του για το πρώτο μου ταξίδι στην Ισπανία για να δω μία κοπέλα. Συνήθιζε να βοηθάει, δίνοντας στην οικογένεια μου λίγα χρήματα κάθε μήνα. Είμαι ευγνώμων διότι τότε είχαμε πολλές ανάγκες στο σπίτι. Κάποιες άλλες φορές μου έδινε ποδοσφαιρικά παπούτσια. Μου φερόταν πολύ καλά».

Σήμερα αυτή η σχέση έχει δηλητηριαστεί. Σε τέτοιο βαθμό που ο πρώην παίκτης των Νάπολι, Ρόμα και Γιουβέντους και πρώην ατζέντης του σταρ της Μπαρτσελόνα να εξαπολύει απίστευτες κατηγορίες εναντίον του Λουίς Σουάρες στον ραδιοφωνικό σταθμό του Μοντεβιδέο Radio 1010AM: «Λέει ψέματα. Είναι ένα παιδί με ψυχολογικά προβλήματα, όλοι το ξέρουν αυτό. Ακόμα βλέπει ένα ψυχολόγο, αλλά δεν νομίζω ότι του έχει κάνει καλό. Ίσως πρέπει να αλλάξει ψυχολόγο ή να πάει σε ένα ψυχίατρο. Ακόμα μετράει με τα δάχτυλα! Το παιδί δεν ξέρει καν πρόσθεση!».

Ο λόγος της διαμάχης τους; Η πλευρά του Λουίς Σουάρες υποστηρίζει ότι ο Φονσέκα του οφείλει χρήματα από την μεταγραφή του από την Νασιονάλ Μοντεβίδεο στην Γκρόνιγκεν το 2006 (το 20% της μεταγραφής του που κόστισε 800.000 ευρώ), ότι έβγαλε ως μίζα άλλες 200.000 δολάρια, ενώ του είπε ψέματα ότι ο μισθός του στην Ολλανδία θα ήταν 30.000 ευρώ τον μήνα, αντί των 10.000 ευρώ που τελικά πήρε.

Ο αγριεμένος επίλογος του Φονσέκα πάντως ήταν ακόμα πιο αινιγματικός: «Το όλο πράγμα μεταξύ μας ξεκίνησα όταν είπα σε αυτό το παιδί μερικές πολύ άβολες για τον ίδιο αλήθειες, όταν ακόμα έπαιζε στην Εθνική Ελπίδων της χώρας. Τρεις από τους τότε συμπαίκτες του με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι περνούσαν δύσκολες στιγμές με τον Λουίς. Έπρεπε να πω λοιπόν σε αυτό το παιδί μερικά πολύ σκληρά λόγια, αλλά μέχρι την μέρα που θα πεθάνω δεν θα πω τι ακριβώς. Δεν το πήρε καλά. Δεν του άρεσαν αυτά που άκουσε.

Ο δειλός θα πρέπει λοιπόν να πει την αλήθεια κι όχι να λέει ότι του οφείλω 200.000 ευρώ. Αυτός ο αχρείος αν έχει το θάρρος, ας πει τι του είπα τότε. Αυτός είναι ο αληθινός λόγος που αυτό το άθλιο πρόσωπο δεν έχει το θάρρος να μιλήσει και κρύβεται εδώ και 6 χρόνια». 

Πηγή: sdna.gr