Home TOP NEWS Το βήμα παραπάνω

Το βήμα παραπάνω

ag19-apollonas-omonoia (64)


Στο Τσίρειο εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (live omonoianews.com). Η ομάδα μας πάει στη Λεμεσό με σκοπό να κατακτήσει το τρίποντο που θα την ανεβάσει στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις για δεύτερη φορά μες τη χρονιά. Το κίνητρο είναι μεγάλο, το ματς ενδεχομένως καθοριστικό για τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρόκληση.

Κατακρίβιαν μες τη χρονιά μας δόθηκαν πάμπολλες ευκαιρίες να κάνουμε ένα βήμα προς τα πάνω και τις πλείστες, αποτύχαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Σήμερα επιβάλλεται να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι, πιο συγκεντρωμένοι, πιο αποφασισμένοι να κάνουμε δικό μας το παιχνίδι. Επαναλαμβάνουμε ότι ο αγώνας είναι κρίσιμος, αφού σήμερα ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδράσει με το τρίποντο θα έχει κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την Ευρώπη.

Η Ευρώπη που είναι ο ελάχιστος στόχος της ομάδας μας, απαιτεί κόπο και δεν έχει ακόμα κλειδώσει. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κάνει μια ισχυρή δήλωση, με διπλό μες τη Λεμεσό. Τις δυνατότητες τις έχει, το θέμα είναι να τις παρουσιάσει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Να κάνει δηλαδή το βήμα παραπάνω.