Home TOP NEWS Από τώρα μέχρι το τέλος

Από τώρα μέχρι το τέλος

ag19-apollonas-omonoia (13)


Ότι για τους στόχους που θα θέλαμε είναι αργά, είναι δεδομένο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τέτοια φάση του πρωταθλήματος κάθε χρόνο, πρέπει να έχει στο μυαλό της μόνο πως θα μείνει στη κορυφή της βαθμολογίας ως το τέλος. Ακόμα και έτσι όμως έχουμε στόχους, που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και η 3η θέση. Από τη στιγμή που για να επιτευχθούν, ανταγωνιζόμαστε τις καλύτερες ομάδας της χρονιάς, είναι προφανές πως αν είναι να τα καταφέρουμε, τα λάθη απαγορεύονται.

Από τώρα μέχρι το τέλος απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση και στοχοπροσήλωση. Καμία κουβέντα πέραν του ποδοσφαιρικού από τους παίκτες, πρώτα το γήπεδο, μετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι έξοδοι. Από Δευτέρα μέχρι Κυριακή, να έχουν στο μυαλό τους μόνο τους στόχους τους και μετά οτιδήποτε άλλο. Και να φροντίζουν να δουλεύουν σκληρά για την επίτευξη τους, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στη προπόνηση, ακόμα και στο σπίτι τους.

Γενικώς η έλλειψη συγκεκριμένων στόχων και προσανατολισμού είχε σοβαρές επιπτώσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα και είναι κάτι που αναμένουμε να επιχειρήσει να διορθώσει ο Νταμπίζας. Αυτά τα πράγματα θέλουν καιρό όμως και μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι στο χέρι του κάθε παίκτη ατομικά να βάλει τον εαυτό του σε αυτό το καλούπι. Ελπίζουμε έστω και την υστάτη όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα να καταλάβουν σε πόσο κρίσιμη φάση είμαστε και πως η μη έξοδος στην Ευρώπη, ΔΕΝ είναι επιλογή.