Home TOP NEWS “Ήταν κάτι που αξίζαμε καιρό”

“Ήταν κάτι που αξίζαμε καιρό”

Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε εκ μέρους της διοίκησης μετά την ανατροπή στο Τσίρειο. Ο εκπρόσωπος τύπου των πράσινων ευχαρίστησε τον κόσμο και δήλωσε πως οι τελευταίες στιγμές με τον κόσμο και τους παίκτες να τραγουδάνε μαζί, δίνουν δύναμη σε όλους.


«Σημαντική νίκη τόσο για τους βαθμούς όσο και για τον τρόπο που ήρθε. Το είχαμε ανάγκη το ξέσπασμα, ήταν κάτι που αξίζαμε καιρό. Ήρθε μια νίκη που ήταν επιβράβευση της συλλογικής προσπάθειας που έγινε και τους άδικα χαμένους βαθμούς των προηγούμενων αγωνιστικών. Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, τη τεχνική ηγεσία τους παίκτες και το κόσμο».

«Υπάρχουν ακόμα 5 παιχνίδια και είδαμε πόσο εύκολα αλλάζουν τα δεδομένα. Μέχρι το 77 είμαστε 5οι και στο τέλος είμαστε 3οι. Δείξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Απόλλωνας πως αξίζουμε περισσότερα και θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια για να τα πάρουμε. Είχαμε 13 τελικές έναντι 6 του αντιπάλου, κατοχή 63% γενικά ήταν μια συνέχεια του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Θέλω να κρατήσω το γεγονός πως δεν σταματήσαμε κι ας είμαστε πίσω στο σκορ και χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε πέναλτι. Ο κόσμος και η ομάδα ανέβαζαν ένταση και φωνή και αυτός ο χαρακτήρας μας χαροποίησε. Θέλουμε να συνεχίσουμε».

«Στο τέλος τα πανηγύρια που όλοι έγιναν ένα, είναι κάτι που μας έχει λείψει και το χαρήκαμε. Μας δίνει τρομερή δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια. Είναι απλά μια νίκη και πάμε την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα ακόμα δύσκολο μας, να συνεχίσουμε».