Home TOP NEWS Χρυσές αλλαγές

Χρυσές αλλαγές

AG31-APOLLO-OMONOI-AB (16)


Δίχως αμφιβολία, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε χθες τις καλύτερες αλλαγές του από τη μέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σκέμπρι, Μπεμπέ και Μπαντιμπαγκά είχαν όλοι πολύ σημαντική συμβολή στη μεγάλη ανατροπή και ο Σέρβος κόουτς μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος από τις αποφάσεις του. Βέβαια κάποιος μπορεί να επιχειρηματολογήσει πως ίσως και οι τρεις να έπρεπε να ξεκινούσαν, για το συγκεκριμένο ματς όμως δεν αλλάζουν τα όσα αναφέραμε πιο πάνω.

Σκέμπρι

 Όταν ένας παίκτης έρχεται από το πάγκο πετυγχαίνει 2 γκολ με την ομάδα του να ανατρέπει σκορ και να κερδίζει 2-1, είναι αυτόματα ο MVP του ματς. Ο Σκέμπρι έκανε άνω κάτω την άμυνα του Απόλλωνα αφού πέραν των 2 γκολ, είχε άλλο ένα ακυρωθέν, ένα χαμένο τετ α τετ και άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά. Πραγματικός διάβολος ο Μαλτέζος.

Το στοίχημα: Το ρημάδι το συμβόλαιο. Όσο δεν ανανεώνεται, θα απασχολεί και τον ίδιο, θα απασχολεί και μας. Η ανανέωση του πρέπει να έρθει το συντομότερο δυνατό.


Μπεμπέ

Από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε ρυθμό, έπαιξε πιο γρήορα, επιτέθηκε ορθολογιστικά, έφτιαξε ευκαιρίες γύρισε το ματς. Γενικώς ο Βραζιλιάνος είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, εδώ και 1 μήνα όποτε κληθεί να αγωνιστεί το κάνει με επιτυχία.

Το στοίχημα: Να του κάνει ο κόουτς χώρο στην εντεκάδα. Ο Μπεμπέ είναι ο πιο φορμαρισμένος μας μέσος, επιτελικός ή αμυντικός και πρέπει να βρεθεί ο τρόπος.

Μπαντιμπαγκά

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά όχι μόνο για να κάνει αισθητή τη παρουσία του, αλλά για να κάνει και τη διαφορά. Δεν υπάρχει αμυντικός να τον σταματήσει στο ένας εναντίων ενός και ο Απόλλωνας το έμαθε με τον πιο επώδυνο τρόπο στη φάση του δεύτερου γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το στοίχημα: Με τον Ζίγκι είμαστε πάντα πιο αυστηροί λόγω ταλέντου και ηλικίας. Οι παίκτες στη Κύπρο με τα προσόντα του Ζίγκι είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Το στοίχημα είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος στα του γηπέδου. Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν και θα είναι πιο γλυκά όταν επιτευχθούν οι ποδοσφαιρικοί του στόχοι.