Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Το όλο περιστατικό καταδεικνύει πόσο μεγάλη δύναμη είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ τα...

“Το όλο περιστατικό καταδεικνύει πόσο μεγάλη δύναμη είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ τα δικά της προϊόντα”

Omonoia-Cola (8)


Πιο κάτω δημοσιεύουμε μια τοποθέτηση της σελίδας “OMONOIA COLA”:

Στις 5 Απριλίου 2016 η σελίδα στο Facebook ” WAKEUPCyprus ” ανάρτησε ένα κείμενο αναφορικά με το αναψυκτικό ΟΜΟΝΟΙΑ Cola, το οποίο προκάλεσε θύελλα αρνητικών, για την συγκεκριμένη σελίδα, αντιδράσεων.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τα όσα αναφέρθηκαν στο κείμενο αυτό, διότι πολύ απλά ξεχείλιζαν από εμπάθεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ, στερούνταν κάθε σοβαρότητας, ήταν παντελώς αβάσιμα και χωρίς καμία απολύτως υπόσταση.

Η εταιρία εισαγωγής και διανομής της ΟΜΟΝΟΙΑ Cola, επικοινώνησε άμεσα με τους διαχειριστές της σελίδας και τους κάλεσε σε δημόσια απολογία, προκειμένου να μην χρειαστεί να κινηθούν νομικές διαδικασίες, για διαφύλαξη των συμφερόντων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι διαχειριστές της σελίδας αντιλήφθηκαν άμεσα το σφάλμα τους και με νέα ανάρτησή τους, στις 11 Απριλίου 2016 (την οποία δυστυχώς δημοσίευσαν στο FB με ημερομηνία 7 Απριλίου 2016, σε μία προσπάθεια να διαφύγει της προσοχής των αναγνωστών τους), απολογήθηκαν για το συγκεκριμένο τους δημοσίευμα, το οποίο χαρακτήρισαν και ως λανθασμένο.

Το όλο περιστατικό καταδεικνύει πόσο μεγάλη δύναμη είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ τα δικά της προϊόντα, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να υποστηρίζονται από τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Η προσπάθεια να πληγούν τα προϊόντα του Σωματείου μας, αποτελεί ενέργεια για να πληγεί η προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη του Σωματείου μας και σταδιακή επιστροφή του στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου, εκεί δηλαδή που ανήκει!

Παραθέτουμε πιο κάτω την απολογία τους, προς ενημέρωση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

WAKEUPCyprus ‪#‎Cyprus‬ ‪#‎Greece‬ Ομόνοια Κόλα – Mea-Culpa από WAKEUPCyprus

Αγαπητοί φίλοι, σχετικά με το προχθεσινό δημοσίευμα στην σελίδα του WAKEUPCyprus στο Facebook για την Ομόνοια-κόλα και την αναστάτωση που δικαίως έχει δημιουργηθεί στους οπαδούς της Ομόνοιας, οφείλουμε μια απολογία.

Το δημοσίευμα ήταν ατυχές και λανθασμένα έχει προσωποποιηθεί στην Ομόνοια-κόλα.

Τις απόψεις μας για τα αναψυκτικά και άλλα θέματα υγείας τις έχουμε δημοσιοποιήσει πολλές φορές στην σελίδα του WAKEUPCyprus όμως αυτό δεν αφορά την Ομόνοια-κόλα συγκεκριμένα.

Η αντίδραση των Ομονοιατών ήταν μαζική και καλά κάνατε.
Πέραν τούτου, σε διάλογους που έγιναν για το θέμα, κάποιες συζητήσεις ‘ξέφυγαν’ γι΄αυτό θα επικοινωνήσουμε και με συγκεκριμένα άτομα τα οποία αδικήσαμε με ‘παραπάνω’ κουβέντες για να απολογηθούμε προσωπικά.

Από την μέρα που υπάρχουμε, τις 27.12.2012, αυτή είναι η πρώτη φορά που θεωρούμε ότι κάναμε λάθος και η πρώτη φορά που απεσύραμε δημοσίευμα. Ο κόσμος μας έκανε να κατανοήσουμε το λάθος μας. Πήραμε και αρκετά Unlikes, αν και αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ κριτήριο για το τι λέμε στο WAKEUPCyprus.

Αξίζει να πούμε ότι μας κατέκριναν και οπαδοί άλλων ομάδων, πέραν των πολλών φίλων της Ομόνοιας. Ελπίζουμε να κάνετε το ίδιο με τις πολιτικές ηγεσίες και τους τραπεζίτες που μας ξεζούμισαν και να τους μαυροπινακίσετε στις επερχόμενες εκλογές.
Απολογίες ξανά σε όλους όσους αναστατώσαμε.

Να είσαστε όλοι καλά!
Συνεχίζουμε….
Χάρης Βιολάρης

 

Η ανάρτηση στο Facebook: