Home TOP NEWS Λογικά στον πάγκο

Λογικά στον πάγκο

ag7-ermis-omonoia-b-Christofi (8)


Στην αποστολή για τον αγώνα με την Ανόρθωση θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Δημήτρης Χριστοφή. Δύο μήνες από τα τελευταία του αγωνιστικά λεπτά στο ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ ο Τζίμης θα ακολουθήσει ξανά την ομάδα στο ξενοδοχείο. Αν θα μυρίσει και χορτάρι, θα πρέπει να περιμένουμε την ώρα του ματς για να δούμε. Ο Μιλόγεβιτς σε συνεννόηση με το Γάλλο γιατρό που παρακολουθεί τον Χριστοφή θα κρίνουν ανάλογα. Σχετικά με το θέμα μίλησε χθες και ο Αντρέας Δημητρίου:

«Ακολουθεί το  κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Το πιθανότερο σενάριο είναι να βρίσκεται στην αποστολή. Αν το κρίνει ο προπονητής, δεν αποκλείεται να πάρει και λεπτά συμμετοχής. Νιώθει καλά, νιώθει δυνατός, οπότε είναι θέμα χρόνου για να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Πάντα σε συνεννόηση με τον Γάλλο γιατρό που τον παρακολουθεί τους τελευταίους δύο μήνες».

Η άποψη μας πάντως είναι καταγεγραμμένη. Ο Χριστοφή πρέπει να παίξει μόνο αν δεν διατρέχει κανένα απολύτως κίνδυνο για υποτροπή. Αλλιώς, και του χρόνου εδώ θα είμαστε, θεωρητικά ο πήχης τον απαιτήσεων θα ανέβει και έχουμε ανάγκη από ένα υγιή Δημήτρη!