Home TOP NEWS Δεν χωράνε όλοι μπροστά

Δεν χωράνε όλοι μπροστά

ag31-apollon-omonoia-v (16)


Με τα δυο γκολ που πέτυχε στη Λεμεσό, ο Αντρέ Σκέμπρι πρέπει να θεωρείται βέβαιος για το αρχικό σχήμα αύριο. Ο Μαλτέζος θα πάρει θέση στη κορυφή της επίθεσης και θα προσπαθήσει να αναστατώσει με τη συνεχή του κίνηση την αντίπαλη άμυνα και να πληγώσει τις ελπίδες της Ανόρθωσης για κάτι καλό, με τα γκολ του. Για την ώρα, ο Σκέμπρι είναι ο μοναδικός παίκτης για τον οποίο μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ξεκινάει μπροστά.

Κατά τα άλλα, στα φτερά όλα παίζονται. Ο Κίλιαν Σέρινταν είχε καλή παρουσία σε όλο το δεύτερο ημίχρονο στο αριστερό φτερό όπως και όταν έπαιξε σε 4-4-2 με το Σκέμπρι. Ο Ζίγκι Μπαντιμπάγκα έπαιξε 5 λεπτά, ήταν αρκετά όμως για να κάνει μια ενέργεια που μας κέρδισε το ματς. Τέλος ο Άντραζ Κιρμ, δεν ήταν εντυπωσιακός, ήταν όμως ξανά ουσιαστικός, έκανε αυτά που του ζητήθηκαν, είχε κι αυτός συμμετοχή στην ανατροπή. Ποιοι 2 θα ξεκινήσουν λοιπόν;

Με δεδομένο ότι ο Ζίγκι προερχόταν από αποχή, το πιθανότερο σενάριο είναι την τριπλέτα να αποτελέσουν Σέρινταν, Σκέμπρι και Κιρμ. Τίποτα όμως δεν πρέπει να αποκλείεται, ούτε ακόμα και το σενάριο να παίξουν όλοι σε ένα 4-4-2. Απαντήσεις στο γήπεδο.