Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Onto the next one!

Onto the next one!

volley-aponomi (9)


Συγχωρέστε μας καταρχάς τον αγγλικό τίτλο, αλλά το αμερικάνικο…άσμα του Jay Z πάει γάντι στην πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα του Σάββα Σάββα γιόρτασε χθες μια ιστορική επιτυχία, τον δεύτερο τίτλο πρωταθλήματος και μάλιστα συνεχόμενο! Το πράσινο τμήμα έμοιαζε μεθυσμένη πολιτεία, αφού αφού κέρδισε την Ανόρθωση ανέβηκε μέχρι και στις κερκίδες ενώ μετά, διασκέδασε σε ομαδική έξοδο! Μέσα σε όλα αυτά, μέσα στη χαρά, το μάτι όλων πάντως γυάλιζε!

Και φρόντισε να μας το αποδείξει ο Τούλιο Μούλερ όταν μες το μεθύσι της επιτυχίας, σε πανηγυρική δημοσίευση του υπενθύμισε πως “Θέλουμε κι άλλα!”. Σε μια βδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει με την Σαλαμίνα στο τελικό κυπέλλου και ετοιμάζεται για άλλο ένα ιστορικό επίτευγμα της: το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος! Ψες λοιπόν γιόρταζαν, σήμερα και αύριο θα καθίσουν πίσω να απορροφήσουν την επιτυχία, από Δευτέρας…ξανά δουλειά!

Έχει παλέψει πολύ αυτό το τμήμα να φτάσει εδώ που έφτασε και τώρα που τα κατάφερε απλά θέτει νέους, πιο ψηλούς στόχους! Η χρονιά είναι ήδη επιτυχημένη, θα ολοκληρωθεί όμως, όταν ο Σωτήρης Πετρακίδης σηκώσει ψηλά στον ουρανό και το κύπελλο! On to the next one!