Home TOP NEWS …κουμάντο κάνουμε στο γήπεδο σας!

…κουμάντο κάνουμε στο γήπεδο σας!

AG32-anorthosi-omonoia-gate9-papadopoulos (54)


Χθες το πρωί προειδοποιήσαμε τους αντιπάλους να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. 923 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αρκετοί για να κάνουν κουμάντο στο αγαπημένο όλων μας εξοχικό, στήνοντας καινούριο εκτός έδρας πάρτι! Η παρουσία του κόσμου μας στις τελευταίες δυο αγωνιστικές πραγματικά μυρίζει ΟΜΟΝΟΙΑ και μας φτιάχνει για τα καλά ενόψει του ματς της χρονιάς (ως το επόμενο), του ημιτελικού με την ΑΕΚ.

Ο ΛΑΟΣ είχε καλή απόδοση σε όλο το 90λεπτο. Όσο το ματς ήταν στο 0-0, ήταν το στήριγμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο 12ος παίκτης που κρατούσε τους επιθετικούς της Ανόρθωσης μακριά και έσπρωχνε τους δικούς μας στο γκολ. Από τη στιγμή που ο Ασσίς άνοιξε το σκορ, άρχισε μια τρελή παράσταση, με τους αντιπάλους να μην μπορούν να ακολουθήσουν! Τα συνθήματα για το εξοχικό είχαν τη τιμητική τους, ο χορός και το τραγούδι ήταν ασταμάτητα, άλλη μια παράσταση από το ΛΑΟ που παραδίδει μαθήματα!

Ετοιμαζόμαστε όλοι για το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ. Η δυναμική παρουσία μας είναι επιβεβλημένη και πολύ σημαντικό. Το πράσινο τσουνάμι ετοιμάζεται για πανικό!