Home TOP NEWS “Παίκτες και τεχνική ηγεσία έδειξαν πόσο πολύ θέλουν τη νίκη”

“Παίκτες και τεχνική ηγεσία έδειξαν πόσο πολύ θέλουν τη νίκη”

AG32-anorthosi-omonoia (104)Προσγειωμένους επιχείρησε να κρατήσει όλους ο Ανδρέας Δημητρίου, μετά τη νέα μεγάλη νίκη της ομάδας μας στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας δήλωσε πως οι παίκτες περιμένουν δυναμική παρουσία από τον κόσμο και στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη.


«Σίγουρα είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Σκοπός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να κερδίζουμε, οπότε χαιρόμαστε αλλά δεν κάνουμε πάρτι. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και φέτος και γενικά. Λέγαμε πως η νίκη που πετύχαμε τη περασμένη εβδομάδα, μας δημιουργεί μεγάλη προοπτική. Κάναμε άλλο ένα βήμα με σοβαρή εμφάνιση, διαβασμένη, πειθαρχημένη, με πάθος. Παίκτες και τεχνική ηγεσία έδειξαν πόσο πολύ θέλουν τη νίκη και την πήραν. Είναι δίκαιη, είναι πεντακάθαρη και την αφιερώνουμε στο κόσμο. Πέραν από υο ότι υπάρχει διαφορά στη βαθμολογία, έχουμε πάρει ένα αέρα, αλλά έχουμε άλλα 4 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θέλουμε να είμαστε σοβαροί για να κλείσουμε τη σαιζόν καλά. Δεν θα στήσουμε τρικούβερτο πάρτι, είναι καθήκον μας να κερδίζουμε. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι τη Τετάρτη, έχουμε 4 χρόνια να παίξουμε σε τελικό. Οι παίκτες το θέλουν και είμαστε βέβαιοι πως στο γήπεδο θα έρθουν 15.000 ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε τη πρόκριση. Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές και πολύ σοβαρά, πολύ συγκεντρωμένα συνεχίζουμε για το μεγάλο ματς της Τετάρτης».

Για τον Νταμπίζα:

«Ο κάθε ένας θα κάνει τη δουλειά του στην ομάδα, ο κάθε ένας από το πόστο του και την κατάλληλη στιγμή θα κάνουμε και το προγραμματισμό. Κάποια πράγματα τρέχουν συνεχώς, δεν υπάρχει τάιμιγκ, ο κάθε ένας κάνει τη δουλειά του. Υπομονή γιατί έχουμε εξαιρετικά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και εκεί συγκεντρωνόμαστε».