
Παναγή και τύχη είχε η ομάδα μας στο 26ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης, στην πιο καθοριστική φάση πριν το πρώτο γκολ της ομάδας μας. Ο Κωνσταντίνος ήταν νικητής στο τετ α τετ με το Λαΐφη και στη συνέχεια άτυχος ο Χόλκερσον μπροστά στην εστία.
«Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό με εξαίρεση τα πρώτα 5 λεπτά και θεωρώ πως οι δυο καθοριστικές φάσεις του ματς ήταν η πολύ μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε χωρίς τερματοφύλακα και το πρώτο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ», ανέφερε ο Νεόφυτος Λάρκου, γνωρίζοντας πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την ομάδα του εάν ερχόταν το γκολ στο 26′.









![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



