Home SPORTS NEWS Ο Μάρεϊ προτιμά την οικογένεια από την καριέρα

Ο Μάρεϊ προτιμά την οικογένεια από την καριέρα

marey


Κατά την διάρκεια του Αυστραλιανού Όπεν, το σώμα του Άντι Μάρεϊ βρισκόταν στην χώρα των κοάλα και το μυαλό του στην ετοιμόγεννη σύζυγό του. Μάλιστα, είχε ξεκαθαρίσει ότι ήταν έτοιμος να παρατήσει ανά πάσα στιγμή το τουρνουά, σε περίπτωση που το μωρό αποφάσιζε να έρθει λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τελικά η μικρή ήρθε στην ώρα της, αν και ο μπαμπάς της είχε νικηθεί λίγες μέρες πριν στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο ερχομός της μικρής Σοφίας, ωστόσο έχει συνδεθεί άμεσα, τόσο από τον Τύπο όσο και από παλαίμαχους του αθλήματος, με την αγωνιστική κάθοδο του μπαμπά της: «Ο Μάρεϊ δείχνει εξαντλημένος και αυτό σίγουρα έχει να κάνει με το μωρό», είχε σχολιάσει η Βρετανίδα παλαίμαχος τενίστρια και νυν σχολιαστής αγώνων τένις, Άναμπελ Κροφτ, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του Μάρεϊ από το Όπεν του Μαϊάμι.

Η στιγμή της απάντησης ήρθε και είναι ιδιαίτερα… ηχηρή, καθώς ο 28χρονος τενίστας υπερασπίζεται σθεναρά το κορτ του πατέρα: «Δεν το διάβασα, αλλά η (συζυγός μου) Κιμ που διάβασε το άρθρο με ενημέρωσε. Είναι απαίσιο να ρίχνεις την ευθύνη σε ένα μωρό. Δεν είναι καθόλου έτσι αλλά ακόμα και αν ήταν, τι έγινε;», αναρωτήθηκε.

Ο Μάρεϊ δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος στις προτεραιότητές του λέγοντας: «Προτιμώ να σηκώνομαι μες την νύχτα και να βοηθώ την Κιμ και το μωρό, από το να νικώ σε όλα τα παιχνίδια γιατί δεν θέλω μεγαλώνοντας να σκέφτεται για μένα «Ξέρεις, ήταν ένας μπαμπάς σκατά, αλλά κέρδιζε όλους τους αγώνες, οπότε μπράβο του!». Το να γίνεις γονιός είναι μια επιλογή που σου αλλάζει την ζωή και αν με βοηθήσει στο τένις, καλώς. Αν δεν με βοηθήσει, δεν πειράζει. Δεν αποτελεί πρόβλημα για εμένα αυτή την στιγμή. Εννοείται πως θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου και προπονούμαι σκληρά γι’ αυτό. Όμως η προτεραιότητά μου είναι να είμαι καλός πατέρας», κατέληξε.

Πηγή: Sport-fm.gr