Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ «Γυρεφτείτε αλλού»

«Γυρεφτείτε αλλού»

AG30-omonoia-aek (84)


Για την επίθεση που δέχεται ο βουλευτής του ΑΕΚΛ, Άριστος Δαμιανού, παίρνει θέση στέλεχος της Θύρας 9. Το συγκεκριμένο στέλεχος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρο από την κάρτα οπαδού και θεωρεί πως η επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής σχετίζεται άμεσα με τις θέσεις που εκφράζει εναντίον της εφαρμογής της. Αναλυτικά:

«Από την ημέρα που ο Φαίδωνας Φαίδωνος έθεσε κάποια ερωτήματα για τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Άριστο Δαμιανού που είχαν σχέση και με την κάρτα οπαδού πολλά αδέλφια, φίλοι αλλά και πολλοί “καλοθελητές” επικοινώνησαν μαζί μου, άλλοι για να ρωτήσουν την γνώμη μου και άλλοι για να μου προτείνουν ότι πρέπει να τοποθετηθούμε. Γράφω την άποψη μου για να τελειώνει μια και καλή αυτό το θέμα.

Το ΑΚΕΛ και προσωπικά ο Άριστος Δαμιανού έχουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στην κάρτα οπαδού. Στην μοναδική συνεδρία της επιτροπής νομικών που μας έκαναν την “τιμή” να καλέσουν τους οργανωμένους οι μόνοι που τάχθηκαν ενάντια στη κάρτα οπαδού αλλά και γενικά τον τρομονόμο ήταν οι εκπρόσωποι του ΑΚΕΛ. Στην συγκεκριμένη συνεδρία ο Άριστος Δαμιανού όχι μόνο τάχθηκε ενάντια στην κάρτα οπαδού αλλά υπερασπίστηκε και το δικαίωμα μας σαν οργανωμένοι να τοποθετηθούμε. Ακόμη μέχρι σήμερα συνεχίζει να βάζει εμπόδια στην εφαρμογή του τρομονόμου. Ως εκ τούτου μόνο γελοίες μπορούν να είναι οι κατηγορίες του κ. Φαίδωνος.

Αποδείξαμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα να ανοίξουμε μέτωπα με τον οποιοδήποτε και για τους σωστούς λόγους να συγκρουστούμε με όλους και με όλα, πράγμα που πολύ πιθανόν να γίνει και στο άμεσο μέλλον. Από ‘κει και πέρα αν νομίζουν κάποιοι ότι θα καταπιανόμαστε με αβάσιμες κατηγορίες σπιλώνοντας ονόματα ανθρώπων για να “εξυπηρετήσουμε” τους σκοπούς μας τότε να τους πούμε ότι “επήραν μας για άλλους”. Επίσης να τους πούμε ότι αν θέλουν κάποιοι να εξυπηρετήσουν τα πολιτικά τους συμφέροντα εκμεταλλευόμενοι την κόντρα ΘΥΡΑΣ 9 και ΑΚΕΛ καλύτερα να “γυρευτούν αλλού”.

Υ.Γ – Το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μέσα συμμετέχει και υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ κάλεσε με 3 ανακοινώσεις τον πράσινο λαό να πάρει εισιτήρια για τον αγώνα με το αποέλ που έπρεπε να επιδείξεις ταυτότητα στην είσοδο (πρόδρομος της κάρτας οπαδού) επίσης έγινε και το πρώτο συμβούλιο ομάδας που χρησιμοποίησε τον τρομονόμο Ιωνά για να απαγορεύσει την είσοδο χωρίς δικαστική απόφαση σε οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Να τους χαίρεστε αυτοί που τους υποστηρίζετε κομματικοί και μη».