Home TOP NEWS Παίξτε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ!

Παίξτε σαν ΟΜΟΝΟΙΑ!

AG31-apollonas-omonoia-AB (34)


Η μέρα του επαναληπτικού έχει φτάσει! Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο ΓΣΠ σήμερα στις 19:00 την ΑΕΚ (live omonoianews.com) και θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της εξασφαλίσει θέση στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου. Με βάση το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Λάρνακα, το αποτέλεσμα αυτό είναι οποιαδήποτε νίκη της ομάδας μας. Η ΑΕΚ περνάει με νίκη της και ισοπαλία με σκορ, ενώ πιθανό 0-0, οδηγεί στη παράταση.

Το παιχνίδι αναμένεται δύσκολο, αλλά τι άλλο θα μπορούσε να ήταν ένας ημιτελικός κυπέλλου, κόντρα σε μια ομάδα που εντυπωσιάζει όλη τη χρονιά; Τίποτα δεν σου δίνεται χωρίς μάχη στη ζωή και το ποδόσφαιρο και καλά κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι έτοιμη για μια μεγάλη τέτοια. Ο βαθμός δυσκολίας βέβαια δεν πρέπει να τρομάζει την ομάδα μας, αλλά να την εξιτάρει. Για αυτά τα ματς είναι φτιαγμένες οι μεγάλες ομάδες, για αυτά τα παιχνίδια ζουν οι μεγάλοι παίκτες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σήμερα την ευκαιρία να περάσει στο τελικό κυπέλλου τέσσερα χρόνια μετά τη τελευταία της παρουσία εκεί. Οφείλει να την αρπάξει από τα μαλιά, να κάνει το καθήκον της και να αυξήσει τις πιθανότητες της να τελειώσει τη χρονιά με ένα τίτλο. Μας έχουν λείψει αφάνταστα.