Home TOP NEWS Χθες τελικός, Σάββατο αποκατάσταση ιστορίας!

Χθες τελικός, Σάββατο αποκατάσταση ιστορίας!

kyp-semifinal2-omonoia-aek -panigiria-b (44)


Αποστολή εξετελέσθη! Μια συγκεντρωμένη και πάνω από όλα ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ, κατάφερε έστω στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι να περάσει στο τελικό του κυπέλλου! Έχει έτσι την ευκαιρία να επιστρέψει στους τίτλους, 4 χρόνια μετά τη τελευταία κατάκτηση κυπέλλου, όταν κέρδισε στο τελικό την ΑΕΛ με 1-0. Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς γιόρτασαν με τη ψυχή τους τη μεγάλη πρόκριση, έχουν ήδη όμως στρέψει τα βλέμματα τους στο επόμενο ματς.

Το Σάββατο το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται το Αποέλ και θέλει τη νίκη για ένα σωρό λόγους. Πρώτα από όλα για να παραμείνει τρίτη και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης. Ύστερα για να πληγώσει τις ελπίδες του αιωνίου για τον τίτλο. Πιο σημαντικό όμως είναι να κερδίσει για να αποκατασταθεί η ιστορία. Από το τελευταίο παιχνίδι μας κόντρα στο Αποέλ, ο αιώνιος μετράει περισσότερες νίκες από μας στα μεταξύ μας παιχνίδια. Το δεδομένο αυτό πρέπει να αλλάξει.

Λίγη ώρα πριν η ΟΜΟΝΟΙΑ περάσει στο τελικό, το Αποέλ έμενε εκτός αυτού. Γενικώς στον αιώνιο δεν είναι στα καλύτερα τους, τη στιγμή που η ομάδα μας διανύει το καλύτερο της διάστημα φέτος. Στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι και ο υπέροχος κόσμος της. Καιρός να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ και τη δυναμική και να πάρουμε άλλη μια σπουδαία νίκη. Στο χέρι μας είναι.