Home TOP NEWS Γκέο Φλόρες: «Φανταστικό συναίσθημα, μπροστά σε φανταστικό κοινό»

Γκέο Φλόρες: «Φανταστικό συναίσθημα, μπροστά σε φανταστικό κοινό»

kyp-semifinal2-omonoia-aek (47)


Πανευτυχής μετά το τέλος του ματς ο Γκεόρκε Φλορέσκου έδωσε το σύνθημα τόσο για τον τελικό όσο και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ. Ο Ρουμάνος μίλησε στο omonoianews.com.

Για τα συναισθήματα του μετά το ματς: «Είναι πραγματικά υπέροχο. Σε τρεις μόνο μήνες κατάφερα να γίνω μέλος αυτού του σπουδαίου κλαμπ, κομμάτι αυτής της πολύ όμορφης ομάδας ανθρώπων και τώρα θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω ένα τίτλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βγήκαμε εμείς νικητές σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Θέλαμε να κερδίσουμε φυσικά στη κανονική διάρκεια του ματς, δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που έγινε η δουλειά. Θα τα δώσουμε όλα στο τελικό».

Για το επόμενο παιχνίδι με το Αποέλ: «Όταν ετοιμάζεσαι να δώσεις ένα μεγάλο ντέρμπι, δεν χρειάζονται και πολλά για να στρέψεις τη προσοχή σου άμεσα εκεί. Θέλουμε πολύ τη νίκη και ήρθε η ώρα να κερδίσουμε το Αποέλ. Νιώθουμε και ξέρουμε πως ήρθε η ώρα να τους κερδίσουμε. Πάει καιρός που η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τη τελευταία της νίκη σε αιώνιο ντέρμπι και πρέπει να αλλάξει άμεσα. Όπως είμαστε κουρασμένοι εμείς από τη παράταση, έτσι είναι και αυτοί, δεν θα είναι πιο φρέσκοι. Πάμε το Σάββατο στο γήπεδο με μόνο στόχο τη νίκη και ελπίζω να έχουμε ξανά αυτό το φανταστικό κόσμο δίπλα μας».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Η πρόκριση ήταν φανταστική, γιατί ήρθε και σε υπέροχη ατμόσφαιρα. Λατρεύω να παίζω μπροστά σε γεμάτο γήπεδο και ο κόσμος σήμερα ήταν ο 12ος μας παίκτης. Τους ευχαριστούμε, δικαιούνται μεγάλο ποσοστό της σημερινής νίκης και τους θέλουμε κοντά μας και στο αιώνιο ντέρμπι με το Αποέλ. Είμαστε χαρούμενοι που τους κάναμε να χαμογελάσουν. Ξέρω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καιρό μακριά από τους τίτλους, είναι όμως πάντα εδώ. Ελπίζω να τους προσφέρουμε χαρά και στο παιχνίδι με το Αποέλ, αλλά και χαρίζοντας τους το τίτλο του κυπελλούχου».