Home SPORTS NEWS Ο εκπληκτικός Tότι “λύτρωσε” τη Ρόμα

Ο εκπληκτικός Tότι “λύτρωσε” τη Ρόμα

totti


Μπορεί ο Φραντσέσκο Τότι να κλείνει σε λίγους μήνες τα 40 του χρόνια, όμως παραμένει ένας σπουδαίος κίλερ! Ο αρχηγός της Ρόμα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 86ο λεπτό κι ενώ η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 και κατάφερε σε διάστημα έξι λεπτών να πετύχει δύο γκολ και να χαρίσει μία υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του. Οι Τορινέζοι κατάφεραν να παγώσουν το “Ολίμπικο”, παίρνοντας προβάδισμα στο 35ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντρέα Μπελότι. Ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Κώστα Μανωλά.

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας αμυντικός κατάφερε να πάρει… ρεβάνς, αφού έφερε το ματς στα ίσα στο 65′ με όμορφη κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντιέγκο Περότι. Οι “τζιαλορόσι” πίεσαν για την ανατροπή, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μαρτίνες έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως, όλα άλλαξαν μετά την είσοδο του “Καπιτάνο”. Με το… καλησπέρα ισοφάρισε σε 2-2, ενώ έξι λεπτά αργότερα έκανε την ολική ανατροπή για την ομάδα του!

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του “scudetto” βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με 3-0 της Λάτσιο στο “Juventus Stadium”. Οι “μπιανκονέρι” έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους, όμως ο Φεντερίκο Μαρκέτι αποσόβησε σ’ αρκετές περιπτώσεις τον κίνδυνο για την ομάδα του. Τελικά, στο 39′ ο Μάριο Μάντζουκιτς έδωσε τη λύση, ύστερα από πάσα του Πολ Πογκμπά, ανοίγοντας το σκορ για τη “Μεγάλη Κυρία”. Μ ε την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι “λατσιάλι” έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Πατρίτσιο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα πάνω στον Πάολο Ντιμπάλα. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφθασε στο 2-0 στο 52′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και δέκα λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0!  

Πηγή: Contra.gr