Home TOP NEWS Η διαδικασία του…Αντώνη

Η διαδικασία του…Αντώνη

kyp-semifinal2-omonoia-aek -panigiria-b (35)


Όπως όλους τους παίκτες, έτσι και τον Αντώνη Γιωργαλλίδη κάποιοι τον “πάνε” ποδοσφαιρικά και κάποιοι όχι! Δυο πράγματα δεν αμφισβητούνται όμως από κανένα! Πρώτον ο χαρακτήρας του και δεύτερον, ότι είναι ο κορυφαίος Κύπριος τερματοφύλακας στην ιστορία, όσον αφορά τις εκτελέσεις πέναλτι! Πραγματικά ενώ διαθέτει και η ΑΕΚ ένα φανταστικό τερματοφύλακα, πήγαμε στη διαδικασία ξέροντας πως ο Γιωργαλλίδης μας δίνει προβάδισμα. Και φρόντισε να μας δικαιώσει από τη πρώτη εκτέλεση.

Σε όλη του τη καριέρα ο Γιωργαλλίδης αποκρούει πέναλτι. Στο μυαλό του γράφοντα έχουν χαραχθεί 3 περιστατικά. Το πρώτο, η απόκρουση του Αντώνη σε πέναλτι του Βάργκας τη περίοδο 2008/09 με τον Απόπ Κινύρα στο 90 και με το σκορ στο 2-1 υπέρ μας. Δεύτερο, η μεγάλη του παράσταση στο τελικό κυπέλλου του 2011 όταν απέκρουσε 2 πέναλτι και χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το τίτλο. Τρίτο, η απόκρουση του σε νεκρό χρόνο πέρσι κόντρα στη Δόξα. Το ψεσινό ήρθε να προστεθεί στις ιστορίες που θα έχει να διηγείται κάποια μέρα στα παιδιά και τα εγγόνια του. Μπράβο Αντώνη!

υ.γ. Τόσο μετά το τελικό με τον Απόλλωνα, όσο και ψες, ο Γιωργαλλίδης φρόντισε να αποδώσει τα εύσημα για τις δικές του αποκρούσεις στο τεχνικό τημ. Αυτό τα λέει όλα για το χαρακτήρα του.

https://www.youtube.com/watch?v=emzBoauoU_o

https://www.youtube.com/watch?v=secv0wqNaHY