Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ 13.068 στον ημιτελικό, με Αποέλ πόσα;

13.068 στον ημιτελικό, με Αποέλ πόσα;

opinions-2015a


Είμαστε στον μεγάλο τελικό παιδιά.Το όνειρο για την κατάκτηση του τροπαίου πήρε σάρκα και οστά μετά την παλικαρίσια εμφάνιση στο ΓΣΠ και την πρόκριση στον τελικό.Η ομάδα μας δείχνοντας εκείνα τα ψυχικά αποθέματα κέρδισε στη διαδικασία της ρώσικης ρουλέτας την ΑΕΚ με διπλό κτύπημα.Ευστόχησαν οι παίκτες μας και στα πέντε πέναλτι ( ιστορικά δεν θυμάμαι να είχαμε ξανά τέτοια ευστοχία σε διαδικασία πέναλτι σε αγώνα κυπέλλου ) ενώ ο Αντώναρος έκανε το καθήκον του ψωνίζοντας τον Μπόγιεβιτς στο πρώτο πέναλτι δίνοντας τεράστια ψυχολογική άνοδο στους συμπαίκτες του με τελικό αποτέλεσμα την πρόκριση στον τελικό.

Αναστέναξαν οι κερκίδες στο ΓΣΠ. Ο πράσινος λαός έδωσε βροντερό παρόν στο ιστορικό κάλεσμα και αποδείκτηκε για άλλη μια φορά πως η Ομόνοια είναι βίωμα και ζωή του κόσμου της, είναι σάρκα εκ της σαρκός του λαού για τον λαό. Αυτό το ανεπανάληπτο μεγαλείο, αυτό το θείο χάρισμα πρέπει να το κρατάμε πάντα ζωντανό, να είναι η προμετωπίδα μας για κάθε αγώνα ανεξάρτητα σημασίας βαθμών ή οτιδήποτε άλλο.

Είπαμε να προκαλέσουμε συμφόρηση στο ΓΣΠ, είπαμε να κυκλοφορήσουν επιτέλους οι “κινέζοι” όπως τους αρμόζει και με την πρώτη “πιάσαμε” ρεκόρ χρονιάς. Νούμερο εισιτηρίων μόνο 13.068.

Από αυτά τα 11.967 σε πράσινο φόντο. Δεν λέω, καλή ψαριά. Εντάξει, πάει ο ημιτελικός, όλα πήγαν πρίμα όμως, τα πάντα τρέχουν με ταχύτητα και το πρόγραμμα λέει αιώνιο ντέρμπι το Σάββατο με τους ακατονόμαστους. Αυτή τη φορά είμαστε γηπεδούχοι. Τί λέτε παιδιά; Έφτασε μήπως η ώρα για ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης το οποίο να συνδυαστεί και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα πάνω στους “φύσει ανώτερους”;

Κατακλύστε λοιπόν το ΓΣΠ, να μή πέφτει καρφίτσα στο χώρο που μας αναλογεί, δώστε φτερά στα πόδια των παικτών μας και “μπείτε”κι εσείς στο γήπεδο με τις εκδηλώσεις σας για να οδηγήσετε την Ομόνοια σε ακόμα ένα μεγάλο θρίαμβο.

Γ.Κ.